Voimistelu-lehti

Voimistelu-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä monimediallinen julkaisu. 

Hyvinvointiin, liikuntaan ja voimisteluun keskittyvä lehti postitetaan Suomen Voimisteluliiton lisenssiurheilijoille, luottamushenkilöille, kunniajäsenille, jäsenseuroille, seurojen ohjaajille ja valmentajille, Ohjaajaklubin-jäsenille, voimistelun sidosryhmille ja tilaajille.

Mediakortti 2019

Juttuideat ja palautteet Voimistelu-lehteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen media@voimistelu.fi

 

Haluatko Voimistelu-lehden myös sinun kotiisi? 

Tilaa Voimistelu-lehti (hinta 20 €/kalenterivuosi)

 

 

Voimistelu-lehden verkkomateriaalit

Julkaisemme kotiinkannetun Voimistelu-lehden lisäksi lehden artikkeleita ja niihin liittyviä netti- ja videomateriaaleja sähköisessä muodossa tällä sivustolla. Julkaisemme myös Voimistelu-lehden 10 vuoden taipaleelta poimintoja vanhoista lehdistä. Voit toivoa jonkun tietyn artkkelin digitalisoimista laittamalla sähköpostia media@voimistelu.fi

Voimistelu-lehti 1/2019 digitaaliset materiaalit


Valmentaja on paljon vartijana

Vuoden 2019 ensimmäinen Valmentaja -lehti on täynnä asiaa urheilun ja valmentajien arvostuksesta. Oletko jo liittynyt Suomen Valmentajien Voimisteluvalmentajakerhoon. Lue Valmentaja-lehdessä julkaistu Liisa Lappalaisen artikkeli voimistelun valmentamisesta.

Kun uskaltaa tarttua hulluimpiinkin mahdollisuuksiin

Suomalainen Elena Ticklen osallistui itävaltalaisen Zurcaroh tanssiryhmän mukana America's Got Talent -ohjelmaan. Katso tv-ohjelmassa nähdyt esitykset: karsintojen Golden Buzzerin saanut esitys,välierien Adam & Eve, semifinaalien Egypti-teemainen esitys sekä finaalishow "Baba Yetu".

Muistatko myös Helsingin Gymnaestradan FIG-gaalassa 2015 ihastuttaneen Seepraperheen? Ryhmä ponnisti voimistelumaailman tietoisuuteen voittaessaan Gym For Life -sarjan vuonna 2013 värikkäällä ohjelmallaan.

Voimistelijan psyyke vahvaksi
Mikä on psyykkisen valmennuksen merkitys voimistelussa? Kuka siitä hyötyy, kenen vastuulla se on? Entä millainen on psyykkisesti vahva voimistelija? Lue Paula Thesleffin näkemyksiä psyykkisestä valmennuksesta.

Ratkaisuja tilapulmiin

Olosuhde asiat puhuttavat edelleen, mutta onnellisia onnistumisia on jo monia. Lue Kalajoen onnenpotkusta Voimistelu-lehdestä 4/2011 ja Tuusulan permantoprojektista Voimistelu-lehdestä 4/2012.