Hyppää sisältöön

TeamGym

Nopeutta, voimaa ja saumatonta yhteistyötä. TeamGym on näyttävä joukkuelaji, jossa nähdään lennokkaita volttisarjoja sekä joukkueen yhteinen vapaaohjelma musiikin tahtiin suoritettuna.
TeamGym pojat volttirata

Urapolku

TeamGymin huippuvoimistelijan urapolku on kuvaus siitä, kuinka matka kohti maailman kärkeä tulisi parhaimmillaan rakentaa. Polku kertoo konkreettisesti mitä taitoja, fyysisiä ominaisuuksia, harjoitusmääriä ja harjoittelun painopisteitä kuuluu eri ikävaiheiden valmennukseen sekä miten toimintaympäristö voi tukea urheilijan kasvua.

Lue lisää

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tutustu TeamGymin kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan sekä lajin tuomarointiin.

Lue lisää

Valmennus

TeamGymin valmennusjärjestelmään kuuluu valtakunnalliset valmennusleirit seurajoukkueille sekä huipulle tähtääville voimistelijoille nuorten ja aikuisten maajoukkuetoiminta.

Lue lisää

Merkkijärjestelmä

TeamGymin merkkijärjestelmä on suunniteltu tukemaan valmennusta. Merkkiliikkeet valmistavat voimistelijoita tulevien kilpailuluokkien vaatimuksiin ja luovat pohjan lajissa etenemiseen.

Lue lisää

Säännöt ja ohjeet

Täältä löydät lajin kilpailusäännöt, tuomariohjeen sekä materiaalit kilpailujen järjestäjille.

Lue lisää

Lajin luottamusryhmät

Lajin kehittämisestä vastaa seurakokouksen valitsema lajin kehittämisryhmä LAR. Lisäksi apuna toimii eri luottamusryhmiä, kullakin oma vastuualueensa.

Lue lisää

Löydä lähin TeamGym-voimistelua tarjoava seura

Lue lisää

Valmentajat kannustamassa toisiaan

Terve voimistelija

Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.  

Lue lisää

TeamGymia tukemassa

Maajoukkue

TeamGymin maajoukkue koostuu aikusten ja nuorten maajoukkueista. Aikuisten maajoukkueeseen kuuluvat yli 18 vuotiaat naiset ja miehet, nuorten maajoukkueeseen 14-17 vuotiaat tytöt ja pojat. Maajoukkuevalinnat tehdään vuosittain.

Lue lisää

 

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.

Etoleyksin.fi

Liity TeamGymin  Facebook-ryhmään!

TeamGymin Facebook-ryhmään voi liittyä kaikki lajista kiinnostuneet. Ryhmässä jaetaan muun muassa uutisia, vinkkejä sekä kisa- ja leiritunnelmia.

Liity nyt

Haku