Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat

Tapahtumat

Esiintyminen ja kilpaileminen on mahdollista kaikille voimistelun parissa liikkuville. Lukuisat tapahtumat, näytökset ja kilpailut värittävät voimistelun vuosikalenteria.

Esiintymään ja kilpailemaan pääsevät ihan kaikki. Gymnaestradassa ja muissa kotimaisissa suurtapahtumissa erilaisia esiintymiselämyksiä saavat niin harrastajat kuin huippu-urheilijatkin.  Lapset harjoittelevat esiintymistä kilpailunomaisessa tilanteessa Stara-tapahtumassa, jossa pääpainona ovat perusvoimistelutaito ja esiintymisen ilo. Gym for Life -tapahtumissa voi esiintyä ja kisailla myös laji- ja ikärajat ylittävillä näytös-/esitysohjelmilla. Voimistelupäivät kokoaa voimisteluperheen vuosittain yhteen. 

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) maailmanlaajuiset tapahtumat World Gymnaestrada ja World Gym for Life Challenge järjestetään joka neljäs vuosi vaihtuvissa maissa. Euroopan Voimisteluliiton (European Gymnastics) kansainväliset tapahtumat  European Gym for Life kaiken ikäisille, Eurogym 12 – 18-vuotiaille nuorille ja Golden Age 50+ ikäisille järjestetään joka toinen vuosi vaihtuvissa Euroopan maissa.

Tapahtumat maailmalla tarjoavat kansainvälisiä elämyksiä, oppimisen mahdollisuuksia, tavoitteita ja yhteishenkeä iästä ja taitotasosta riippumatta. Tapahtumissa voimistelun harrastajat kohtaavat ja kannustavat toisiaan, ystävystyvät ja esiintyvät, saavat elinikäisiä muistoja – ja tunnelma on korkealla.

Tutustu tapahtumiin tällä sivustolla!

Photo (kuva sivun yläosassa): © Getty Images for World Gymnaestrada Amsterdam 2023

 

Hanki lisenssi ja vakuutus

Jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssit ja vakuutukset

Kansainväliset tapahtumat

Haku