Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat

Tapahtumat

Esiintyminen ja kilpaileminen on mahdollista kaikille voimistelun parissa liikkuville. Lukuisat tapahtumat, näytökset ja kilpailut värittävät voimistelun vuosikalenteria.

Esiintymään ja kilpailemaan päästäkseen ei kuitenkaan ole välttämätöntä keskittyä yhden kilpalajin harjoitteluun. Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumassa voi kilpailla tai esiintyä lajirajat ylittävällä ohjelmalla, ja Gymnaestradassa ja muissa suurtapahtumissa erilaisia esiintymiselämyksiä saavat niin harrastajat kuin huippu-urheilijatkin. Lapset harjoittelevat esiintymistä kilpailunomaisessa tilanteessa Stara-tapahtumassa, jossa pääpainona ovat perusvoimistelutaito ja esiintymisen ilo.

Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) maailmanlaajuiset tapahtumat World Gymnaestrada ja World Gym for Life Challenge järjestetään joka neljäs vuosi vaihtuvissa maissa. Euroopan Voimisteluliiton (European Gymnastics) kansainväliset tapahtumat  European Gym for Life kaiken ikäisille, Eurogym 12 – 18-vuotiaille nuorille ja Golden Age 50+ ikäisille järjestetään joka toinen vuosi vaihtuvissa Euroopan maissa. Tutustu tapahtumiin tällä sivustolla!

Tapahtumat maailmalla tarjoavat kansainvälisiä elämyksiä, oppimisen mahdollisuuksia, tavoitteita ja yhteishenkeä iästä ja taitotasosta riippumatta. Tapahtumissa voimistelun harrastajat kohtaavat ja kannustavat toisiaan, ystävystyvät ja esiintyvät, saavat elinikäisiä muistoja – ja tunnelma on korkealla.

Hanki lisenssi ja vakuutus

Jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssit ja vakuutukset

Kansainväliset tapahtumat

Haku