Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Kilpailut » Voimistelun ja tanssin Lumo

Voimistelun ja tanssin Lumo

Lumo on esittävän voimistelun ja tanssin tapahtuma kaikenikäisille Voimisteluliiton jäsenseuroissa voimisteleville ja tanssiville ryhmille. Tapahtumaan voi osallistua tanssin sarjoissa tai Gym for Life-sarjoissa. Lisäksi Lumo-tapahtuman yhteydessä voidaan järjestää Stara-tapahtuma.

Valtakunnallinen Lumo järjestetään kerran vuodessa. Lisäksi järjestetään Lumo-semitapahtumia. Osallistumisoikeus valtakunnalliseen Lumoon on ryhmillä, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen kuluvan kauden semitapahtumaan tai edellisen kuuden kuukauden aikana johonkin voimistelulajin omaan kilpailuun. 

Lumo - tanssija

Tanssin kilpailu

Tanssin kilpailuun voi osallistua Voimisteluliiton jäsenseurojen tanssia harrastavat joukkueet, joissa on vähintään kolme tanssijaa. Tanssijoukkue voi osallistua minkä tahansa alueen tapahtumaan millä tahansa tanssityylillä. Koreografian suosituskesto on enintään kolme minuuttia.

Gym for Life

Gym for Life on kaikille ja kaikenikäisille voimistelun ja tanssin harrastajille avoin hyvänmielen esitystapahtuma ja kisailu, jonka tarkoituksena on päästä nauttimaan esiintymisestä. Kisailu, joka haastaa luovuuteen, omaperäisyyteen ja viihdyttävyyteen turvallisesti ja laadukkaasti. Esityksen maksimikesto on neljä minuuttia. Halutessaan esityksessä saa käyttää välineitä ja telineitä hyödyksi. Tapahtuman järjestäjä ilmoittaa etukäteen, mitä telineitä kulloinkin on käytettävissä (esim. rullamatot).

Kansainväliset Gym for Life -tapahtumat

Gym for Life -tapahtumien ketju tarjoaa myös kansainvälisiä kilpailumahdollisuuksia kuten European Gym for Life ja World Gym for LifeLue lisää voimistelun kansainvälisistä esiintymismahdollisuuksista

Tulevat Lumo-tapahtumat löydät Kisanetistä

Arviointi

Haku