Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Jäsenyys Voimisteluliitossa

Jäsenyys Voimisteluliitossa

Tietoa jäsenyyden hakemisesta, jäseneduista ja -velvoitteista, seurojen varainhankinnasta ja yhteistyökumppaneiden eduista.

Hae jäsenyyttä

Voimisteluseurat muodostavat yhdessä Voimisteluliiton. Voimisteluliitto kattojärjestönä vastaa voimisteluseurojen edunvalvonnasta valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Voimisteluseura tai -jaosto voi hakea Voimisteluliiton jäsenyyttä liiton hallitukselle osoitetulla hakemuksella.

Lue lisää

Jäsenedut

Voimisteluliiton jäsenseuroille ja seurojen jäsenille on tarjolla monipuolisia etuja kuten mahdollisuus hakea stipendejä ja apurahoja sekä hyödyntää liiton yhteistyökumppaneiden etuja ja varainhankintamahdollisuuksia.

Lue lisää

Jäsenvelvoitteet

Voimisteluliiton jäsenseuroja sitovat Voimisteluliiton säännöt. Lisäksi jäsenseurojen tulee palauttaa vuositilasto, maksaa jäsenmaksu sekä Teosto- ja Gramex-maksut. Seuran tehtävänä on pitää yhteystiedot ajan tasalla Hoika- ohjelmassa.

Lue lisää

Vakuutukset

Voimisteluliitto tarjoaa seuroilleen, harrastajilleen ja kilpaurheilijoilleen erilaisia vakuutuksia ja vakuutusetuja. Tuplaturva vakuutus on voimassa kaikilla jäsenvelvoitteet suorittaneilla seuroilla. Jumppaturvalla seura voi edullisesti vakuuttaa koko jäsenistönsä, pois lukien lisenssiurheilijat. 

Lue lisää

Ohjaaja- ja ansiomerkit

Seurat voivat tilata ohjaajamerkkejä ansiokkaasti toimineille ohjaajilleen. Ansiomerkit taas perustuvat pisteidenlasku järjestelmään ja merkkejä tulee anoa erikseen.

Lue lisää

Haku