Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Jäsenyys Voimisteluliitossa

Jäsenyys Voimisteluliitossa

Tietoa jäsenyyden hakemisesta, jäseneduista ja -velvoitteista, vakuutuksista ja yhteistyökumppaneiden eduista.

Hae jäsenyyttä

Voimisteluseurat muodostavat yhdessä Voimisteluliiton. Voimisteluliitto kattojärjestönä vastaa voimisteluseurojen edunvalvonnasta valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Vain jäsenseurat voivat osallistua liiton alaiseen kilpailu- yms. toimintaan. Voimisteluseura tai -jaosto voi hakea Voimisteluliiton jäsenyyttä liiton hallitukselle osoitetulla hakemuksella.

Lue lisää

Jäsenedut

Voimisteluliiton jäsenseuroille on tarjolla monipuolisia etuja kuten mahdollisuus hakea erilaisia stipendejä ja apurahoja sekä jäsenmaksuun kuuluvana etuna jäsenrekisteriohjelma ja Tuplaturva-vakuutus. Seura voi osallistua liiton seurakehitysverkostoihin- ja hankkeisiin sekä hyödyntää liiton yhteistyökumppaneiden etuja.

Lue lisää

Jäsenvelvoitteet

Voimisteluliiton jäsenseuroja sitovat Voimisteluliiton säännöt. Jäsenseurojen tulee maksaa jäsenmaksu ja palauttaa vuositilasto, sekä maksaa musiikin käytöstä Teosto- ja Gramex-maksut. Lisäksi seuran tehtävänä on pitää yhteystiedot ajan tasalla Hoika-ohjelmassa.

Lue lisää

Vakuutukset

Voimisteluliitto tarjoaa seuroilleen, harrastajilleen ja kilpaurheilijoilleen erilaisia vakuutuksia. Tuplaturva vakuutus on voimassa kaikilla jäsenvelvoitteet suorittaneilla seuroilla. Jumppaturvalla seura voi edullisesti vakuuttaa koko jäsenistönsä, pois lukien lisenssiurheilijat. 

Lue lisää

Ohjaaja- ja ansiomerkit

Seurat voivat tilata ohjaajamerkkejä ansiokkaasti toimineille ohjaajilleen. Ansiomerkit taas perustuvat pisteidenlasku järjestelmään ja merkit tulee anoa erikseen Voimisteluliiton hallitukselta.

Lue lisää

Haku