Hyppää sisältöön

Tanssi

Musiikki vie mukanaan, liikettä on mahdoton pysäyttää. Tanssi on parhaimmillaan huikea flow-tila, jossa tulee opittua uusia taitoja ja kohotettua kuntoa. Valinnanvaraa on runsaasti aina streetlajeista balettiin ja lindy hopista nykytanssiin.

Tanssijan polku

Jokaisen tanssijan polku on omannäköisensä. Tanssijan polku voi alkaa jo lapsena Voimistelukoulusta ja jatkua läpi elämän tanssiharrastuksena aikuisiälle asti. Tutustu tanssin kilpatoimintaan sekä esiintyvän tanssin tapahtumiin. 

Lue lisää

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tutustu tanssin kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan sekä tanssin arviointiin Voimisteluliiton tanssin kilpailuissa.

Lue lisää

Tanssin harrastaminen

Tanssia pääsee harrastamaan sekä voimisteluliiton jäsenseurojen ohjatuissa tanssiryhmissä että liiton vuosittain järjestämillä avoimilla leireillä. 

Lue lisää

Dance 4 fun – konsepti

Dance 4 Fun on Suomen Voimisteluliiton kehittämä tanssiharrastuksen muoto, joka tarjoaa matalan kynnyksen osallistumisen tanssin maailmaan kaiken ikäisille. Tunnit rakentuvat eri tanssityylien ympärille luomalla innostavat puitteet tanssin harrastamiselle. 

Lue lisää

Säännöt ja ohjeet

Tutustu tanssin materiaaleihin, kuten sääntöihin, tuomariohjeeseen sekä lajin pelisääntöihin.

Lue lisää

Tanssin kehittämistyöryhmä

Lajin kehittämisestä vastaa seurakokouksen valitsema lajin kehittämistyöryhmä. 

Lue lisää

Löydä lähin tanssia tarjoava seura

Lue lisää

Gymnaestrada

Gymnaestrada Tampere 9-12.6.2022

Liikkeen ja voimistelun suurtapahtuma on täällä taas! Gymnaestrada on kaikille niille, joita liikuttaa hyvä fiilis, ystävät ja liikunnan riemu. Tule nauttimaan liikunnan riemusta Suomen suurimpaan liikunnalliseen kaupunkitapahtumaan.

Lue lisää

mies ohjaa tanssia

Vastuullisuus

Kaikilla Suomen Voimisteluliiton toimintaan osallistuvalla tulee olla kokemus turvallisesta, kannustavasta ja oppimista tukevasta ympäristöstä. Suomen Voimisteluliitto huomio vastuullisuuden kaikessa toiminnassaan lajista riippumatta. 

Lue lisää 

Liity tanssijoiden Facebook-ryhmään!

Liity nyt

Haku