Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Lisenssit ja vakuutukset

Lisenssit ja vakuutukset

Jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssi

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella, jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi. Myös jokainen tuomari, valmentaja ja kilpailuihin akreditoitu toimitsija tarvitsee oman lisenssin.

Lisenssien tuotoilla katetaan lajien kehittämistyötä sekä kilpailujärjestelmään liittyvää työtä. Lajien kehittämistyöhön kuuluvat esimerkiksi lajien ja kilpailujen säännöt, tuomarisäännöt sekä tuomari- ja koulutusjärjestelmät.

Kilpailujärjestelmään liittyviin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi ilmoittautumis- ja pisteidenlaskentajärjestelmien kehitys ja ylläpito, tulospalvelu ja tulosten arkistointi sekä kilpailuiden järjestämisohjeet.

 

Tyttö tekee voimaliikettä kilpa-aerobic kilpailuissa.

Lisätietoa lisensseistä 

Lisenssikuvaukset, ostaminen, sopimus- ja ostoehdot.

Lue Lisää

Lisätietoa vakuutuksista

Vakuutuksien kuvaukset, ostaminen, sopimus- ja ostoehdot. 

Lue lisää

Kansainväliset lisenssit

Kansainvälisiin kilpailuihin tarvitsee kansallisen kilpailulisenssin lisäksi kansainvälisen lisenssin. 

FIGFIG valmentajat

IFAGG

Lisenssin ostaminen 

Lisenssien osto tapahtuu seuran Hoika-jäsenpalvelu-ohjelmalla.

Pikaohjeet lisenssin ostoon

Suomeksi På svenska In English

Seurakäyttäjien yleisohje täältä.

Lisätietoa tämän sivun alta kohdasta ”Usein kysytyt kysymykset”. Mikäli ongelmatilanteita ilmenee, ota yhteyttä lisenssit@voimistelu.fi. Henkilötunnuksia sisältävät sähköpostit ja dokumentit (FIG-lisenssitiedot, passikopiot yms.) on suositeltua lähettää suojatun sähköpostin avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Lisenssit

Vakuutukset

Kisanet

Haku