Hyppää sisältöön
Home » Seuroille

Seuratoiminta

Seuratoiminta mahdollistaa monipuolisen voimistelutoiminnan toteutumisen ympäri Suomen. Voimisteluliitto tarjoaa palveluita seuratoiminnan tueksi. Liiton jäsenyys mahdollistaa palveluiden käyttämisen voimisteluseuroille ja seuratoimijoille.

Tietoa seuratoiminnasta

Voimisteluliiton tavoitteena on varmistaa jäsenseurojen elinvoimaisuus ja toimintaedellytykset niiden omassa toimintaympäristössään. Seuroille suunnatut palvelut on jaettu viiteen osa-alueeseen. Palvelutarjotin on koottu tukemaan erityisesti seurajohtoa ja muita vapaaehtoistoimijoita.

Lue lisää

neljä naista Gymnaestradassa kädet harteilla

Tähtiseura-logo ja teksti Kiinnostaako seuran kehittäminen

Seuratoiminnan kehittäminen

Seurojen ja seuratoimijoiden osaamisen kehittämisen palvelut on tarkoitettu kaikille Voimisteluliiton jäsenseuroille. Seurakehittämisen selkärankana toimii Tähtiseura-ohjelma, jonka työkaluista seura voi poimia käyttöönsä yksittäisiä tai kehittää toimintaansa Tähtiseuraksi asti. Tarjolla on myös neuvontaa ja sparrausta, mahdollisuuksia verkostoitumiseen sekä seuratoimijoiden osaamisen kehittämisen tilaisuuksia.

Lue lisää

Palvelut seuroille

Seuratoiminnan kehittämisen lisäksi tarjolla on palveluita seuran voimistelutoiminnan toteuttamiseen, digitaalisia palveluita sekä muita asiantuntijapalveluita, kuten tukea olosuhde-, vaikuttamis- tai vastuullisuustyöhön sekä viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen seurassa.

Voimistelupalvelut 

Digitaaliset palvelut 

 Muut asiantuntijapalvelut

Nainen tietokoneella

Jäsenyys Voimisteluliitossa

Voimisteluliiton jäsenyys tuo liiton palvelut seurojen käyttöön. Jäsenyyden myötä seuroilla on mahdollisuus hyötyä myös liiton yhteistyökumppaneiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Lue lisää

Tietosuoja-asetus (GDPR)

Tietoa, tukea ja materiaalia seuroille EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimiin toimenpiteisiin.

Lue lisää

Miehet tutkimassa painomateriaaleja

Materiaalit seuratoimijoille

Etsitkö työkaluja ja materiaalia seuratoiminnan tueksi? Tutustu seuratoimijoiden materiaaleihin!

Lue lisää

Haku