Hyppää sisältöön
Etusivu Kilpailutoiminta Kilpailun järjestäjälle Stara-tapahtuman järjestäminen

Stara-tapahtuman järjestäminen

Stara-tapahtuma on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille. Tapahtuma on tilaisuus esiintyä, harjoitella kilpailutilanteita varten sekä näyttää kauden aikana opittuja taitoja ihka oikealle yleisölle.

Hyvin suunniteltu Stara-tapahtuma on innostava ja ikimuistoinen tapahtuma myös osallistujalle. Voimisteluliiton lasten Stara-tapahtumassa jokainen osallistuja pääsee näyttämän taitojaan ja kaikki lapset ovat tähtiä. Tapahtumaan saa osallistua samana vuonna, kun täyttää kuusi vuotta.

Stara-tapahtumaan voi osallistua akrobatiavoimistelun, joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, miesten telinevoimistelun, naisten telinevoimistelun, rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun, tanssin, TeamGymin ja trampoliinivoimistelun ohjelmilla. Ohjelmien pituus on vapaavalintainen. Esiintymisasuna voi olla voimistelupuku tai jokin muu ohjelmaan sopiva asu, joka mahdollistaa turvallisen liikkumisen.

Stara-tapahtumat haetaan erillisellä lomakkeella:

Syksyn 2021 Stara-tapahtuman hakulomake

Kevään 2022 Stara-tapahtuman hakulomake

Stara-tapahtumien järjestämisohje ja materiaalit

Stara-tapahtuman järjestämiseen liittyvät materiaalin ja ohjeet on koottu yhteen kansioon Voimisteluliiton materiaalipankissa

Materiaalipankkiin tästä linkistä

Haku