Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Kilpailun järjestäjälle » Stara-tapahtuman järjestäminen

Stara-tapahtuman järjestäminen

Stara-tapahtuma on tarkoitettu yli 6-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tapahtuma on tilaisuus esiintyä, harjoitella kilpailutilanteita varten sekä näyttää kauden aikana opittuja taitoja ihka oikealle yleisölle.

Hyvin suunniteltu Stara-tapahtuma on innostava ja ikimuistoinen tapahtuma myös osallistujalle. Voimisteluliiton Stara-tapahtumassa jokainen osallistuja pääsee näyttämän taitojaan ja kaikki lapset ovat tähtiä. Tapahtumaan saa osallistua samana vuonna, kun täyttää kuusi vuotta, yläikärajaa osallistujalle ei ole.

Stara-tapahtumaan voi osallistua akrobatiavoimistelun, joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin, miesten telinevoimistelun, naisten telinevoimistelun, rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun, tanssin, TeamGymin, Special olympicsin (rytmiminen voimistelu & telinevoimistelu)  ja trampoliinivoimistelun ohjelmilla. Ohjelmien pituus on vapaavalintainen. Esiintymisasuna voi olla voimistelupuku tai jokin muu ohjelmaan sopiva asu, joka mahdollistaa turvallisen liikkumisen. (katsothan lasten pukuohjeet lasten voimistelun linjauksesta).

Valmisohjelmat
Lajien valmisohjelmat löytyy voimistelun materiaalipankista ja videot Youtubesta. 

Stara-tapahtumat haetaan erillisellä lomakkeella:

Kevään 2024 Stara-tapahtuman hakulomake

Syyskausi 2024 Stara-tapahtuman hakulomake

Stara-tapahtumien järjestämisohje ja materiaalit

Stara-tapahtuman järjestämiseen liittyvät materiaalin ja ohjeet löytyvät voimistelun materiaalipankista

Materiaalipankkiin tästä linkistä

Arvi-koulutuksen ilmoittautuminen
Etaikaan tästä linkistä

 

Haku