Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on kiehtovia koreografioita, musiikin ja liikkeen synnyttämiä kertomuksia, jotka heräävät eloon treenisaleilla, näytöksissä tai kilpailussa. Esiintymistä, iloa ja elämyksiä – niin harrastajille kuin katsojillekin.
Voimistelijat hyppäävät lentohypyn

Urapolku

Tanssillisen voimistelijan urapolku kertoo konkreettisesti mitä taitoja, fyysisiä ominaisuuksia, harjoitusmääriä ja harjoittelun painopisteitä kuuluu eri ikävaiheiden valmennukseen sekä miten toimintaympäristö voi tukea urheilijan kasvua

Lue lisää

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tutustu tanssillisen voimistelun kilpailutoimintaan sekä lajin tuomarointiin.

Lue lisää

Valmennus

Tutustu tanssillisen voimistelun valmennusjärjestelmään.

Lue lisää

Merkkijärjestelmä

Tutustu tanssillisen voimistelun merkkijärjestelmään.

Lue lisää

Säännöt, ohjeet ja materiaalit

Täältä löydät tanssillisen voimistelun kilpailun säännöt, arviointilomakkeet, tuomariohjeet sekä kilpailujen järjestämisohjeen. Cup pistetaulukko löytyy myös täältä.

Lue lisää

Lajin luottamusryhmät

Lajin kehittämisestä vastaa seurakokouksen valitsema lajin kehittämisryhmä LAR. Lisäksi apuna toimii eri luottamusryhmiä, kullakin oma vastuualueensa.

Lue lisää

Löydä lähin tanssillista voimistelua tarjoava seura

Lue lisää

Terve voimistelija

Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.  

Lue lisää

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.

Etoleyksin.fi

Liity tanssillisen voimistelun Facebook-ryhmään!

Uutisia, ajankohtaista tietoa ja keskustelua tanssillisesta voimistelusta kaikille lajin harrastajille ja siitä kiinnostuneille.

Liity nyt

Haku