Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Kilpailun järjestäjälle » Järjestämis- ja osallistumismaksut

Kilpailujen järjestämis- ja osallistumismaksut

Kilpailun järjestämismaksu sisältää oikeuden järjestää kilpailut ja sen myötä seuralla on mahdollisuus omaan varainhankintaan. Kilpailujen järjestäminen on myös hyvä keino yhteisöllisyyden lisäämiseen.

Järjestämismaksu sisältää käyttöoikeuden Voimisteluliiton kilpailujen ilmoittautumis- ja tulospalvelujärjestelmiin ja velvoittaa käyttämään niitä ja kilpailuille avattua kilpailusivustoa kilpailun virallisena tiedotuskanavana. 

Järjestämismaksu sisältää kilpailuihin ja tapahtumiin liittyvän liiton tuen ja neuvonnan mm. lajien säännöt, tuomariasiat, järjestelmätuen, olosuhdekriteerit, viestintä ja markkinointi. Sparrausta ja neuvontaa saa ottamalla yhteyttä lajiasioissa ko. lajin lajipäällikköön- tai vastaavaan ja muissa asioissa aina kyseisen aihealueen asiantuntijaan. Kilpailujen järjestämisen kokonaisuuteen (haku ja myöntäminen, yleiset ohjeet, maksut, Voimistelupäivät, yhteiset SM-kilpailut) liittyvät tiedustelut Tiina Koljander.
Katso yhteystiedot tästä.

Kilpailujen järjestämismaksu sisältää myös kilpailuissa tarvittavan teosto- ja gramexmaksun.

Kilpailujen osallistumismaksu on tarkoitettu kilpailujen järjestämisen liittyvien kulujen kattamiseen. Osallistumismaksun järjestävä seura voi periä joko etukäteen tai osallistumisen mukaan jälkikäteen. Mikäli maksu peritään etukäteen voi maksun palauttaa osallistumisen peruuntuessa lääkärintodistusta vastaan ja silloinkin voidaan periä peruutusmaksu, joka on 15€/lasku. Peruutusmaksu on tarkoitettu järjestävälle taholle peruutuksesta koituvaan työhön ja/tai kuluihin.

Kilpailujen järjestämismaksun laskutus seuroilta

Kilpailujen järjestämismaksu laskutetaan järjestäviltä seuroilta kilpailujen jälkeen alla olevan taulukon mukaisesti. Maksut huomioidaan Kisanetissä olevien osallistujamäärien mukaan. Järjestäjän tulee huolehtia, että mahdolliset peruutukset ovat Kisanetissä ajan tasalla (muokattu  peruutetuiksi kilpailuviikonlopun aikana, laskutus voidaan tehdä jo ensimmäisenä arkipäivänä kilpailujen jälkeen). Muita peruutuksia ei huomioida järjestämismaksujen osalta.

Kilpailujen järjestämis- ja osallistumismaksut 

Haku