Hyppää sisältöön
Etusivu Kilpailutoiminta Kilpailun järjestäjälle Järjestämis- ja osallistumismaksut

Kilpailujen järjestämis- ja osallistumismaksut

Kilpailun järjestämismaksu sisältää oikeuden järjestää kilpailut ja sen myötä seuralla on mahdollisuus omaan varainhankintaan. Kilpailujen järjestäminen on myös hyvä keino yhteisöllisyyden lisäämiseen.

Järjestämismaksu sisältää käyttöoikeuden Voimisteluliiton kilpailujen ilmoittautumis- ja tulospalvelujärjestelmiin ja velvoittaa käyttämään niitä ja kilpailuille avattua kilpailusivustoa kilpailun virallisena tiedotuskanavana. 

Järjestämismaksu sisältää kilpailuihin ja tapahtumiin liittyvän liiton tuen ja neuvonnan mm. lajien säännöt, tuomariasiat, striimaus, viestintä ja markkinointi. Sparrausta ja neuvontaa saa ottamalla yhteyttä lajiasioissa ko. lajin lajipäällikköön- tai vastaavaan ja muissa asioissa aina kyseisen aihealueen asiantuntijaan. Kilpailujen järjestämismaksujen tiedustelut Tiina Koljander.
Katso yhteystiedot tästä.

Kilpailujen järjestämismaksu sisältää myös kilpailuissa tarvittavan teosto- ja gramexmaksun.

Vuoden 2022 aikana tarjotaan seuroille maksuttomana neuvontaa ja sparrausta viihdyttävän ja vetovoimaisen kilpailutapahtuman suunnitteluun. Tarjolla on  kysely/sparraustunteja liiton asiantuntijoiden johdolla.

Kysely/sparraustunnit:
keskiviikko 2.2. klo 10:00-11:00
tiistai 15.2. klo 17:00-18:00
torstai 10.3. klo 15:00-16:00

Varaa päivät ja ajat jo kalenteriisi, ilmoittautumiset sparraus- ja kyselytunneille aukeavat lähiaikoina.

Haku