Hyppää sisältöön
Home » Harrastustoiminta

Harrastustoiminta

Voimistelun parissa voi liikkua monipuolisesti harrastamisesta tavoitteelliseen harjoitteluun ja kilpailemiseen. Harrastevoimistelussa on lukuisia mahdollisuuksia Ninjagymistä tanssitunteihin ja perheliikunnasta kehonhuoltoon.
Voimistelijat leikkimässä

Aloita uusi harrastus

Uuden harrastuksen aloittaminen tuo elämään virikettä, uusia kavereita ja sopivasti haastetta! Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon kun alat etsiä uutta harrastusta? Entä miten voimisteluun pääsee mukaan?

Lue lisää

Poika puomilla

Miksi voimistelu?

Voimistelu kehittää perusliikuntataitoja monipuolisesti. Voimisteluseurojen tarjoama laadukas ohjaus varmistaa sen, että harrastaja saa ikä- ja taitotasoon sopivia liikuntamuotoja. Voimistelun moninaiset harrastusmuodot takaavat sen, että ihan jokaiselle löytyy sopiva tapa liikkua!

Lue lisää

Harrastus lapsille ja nuorille

Voimistelu tarjoaa lapselle tai nuorelle vahvan ja monipuolisen pohjan liikunnalliseen elämään. Voimistelusaleissa lapsi kokee innostumisen liikuntaan, saa laadukasta ohjausta ja valmennusta sekä kokee onnistumisia yhdessä ryhmänsä kanssa. 

Lue lisää

Harrastus aikuisille ja ikääntyville

Voimisteluseurat tarjoavat liikettä ja voimistelun riemua myös aikuisille! Lähde mukaan liikkumaan – kehitä kuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.  Vapauta mieli arjen kiireistä ja tutustu samalla uusiin ihmisiin. Osallistumisen tasoja on monia; käy kerran viikossa tai mene osalliseksi tanssiryhmää!

Lue lisää

Harrastus erityisryhmille

Voimistelu kasvattaa hyvinvointia myös erityistä tukea tarvitseville liikkujille. Erityistä tukea tarvitseva voimistelija voi osallistua ryhmiin harrastajana tai edetä halutessaan myös kilpailemaan. Tavoitteenamme on taata jokaiselle voimistelijalle yhdenvertaiset mahdollisuudet harrastaa, sillä Voimistelu kuuluu kaikille!

Lue lisää

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Haku