Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Trampoliinivoimistelu

Trampoliinivoimistelu

Trampoliinivoimistelijat hyppäävät jopa kahdeksan metrin korkeuteen. Laji täynnä taitoa, lentämistä ja kehonhallintaa.
Trampoliinivoimistelijat ja valmentaja.

Urapolku

Trampoliinivoimistleun huippuvoimistelijan urapolku on kuvaus siitä, kuinka matka kohti maailman kärkeä tulisi parhaimmillaan rakentaa. Polku kertoo konkreettisesti, mitä taitoja, harjoitusmääriä ja harjoittelun painopisteitä kuuluu eri ikävaiheiden valmennukseen sekä miten toimintaympäristö voi tukea urheilijan kasvua.

Trampoliinivoimistelun urapolut ovat tällä hetkellä päivityksessä. 

Gym for Life -tapahtuma myös miesten trampoliinivoimistelulle

Gym for Life -tapahtuma on voimistelun ja tanssin harrastajien hyvänmielen kisailu, johon osallistutaan koreografioilla, jotka ovat esitys- ja/tai näytösohjelmia. Kisailu, joka haastaa luovuuteen, omaperäisyyteen ja viihdyttävyyteen – turvallisesti ja laadukkaasti. Koreografia valmiina esim. oman seuran kevät- tai joulunäytökseen tai juuri tähän tapahtumaan. Kisailla voi monipuolisilla esim. seuran yhteisesityksillä, lajirajat ylittävillä, tai perheliikunnan ohjelmilla – kaikkilla kokoonpanoilla, matalalla kynnyksellä. Ohjelmissa voi myös käyttää välineitä tai telineitä hyödyksi. 

Lue lisää

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Trampoliinivoimistelussa kilpaillaan kotimaassa ja kansainvälisesti. Tutustu lajin kilpailujärjestelmään sekä tuomaritoimintaan.

Lue lisää

Valmennus

Tutustu trampoliinivoimistelun leiritoimintaan ja katso leirien ajankohdat.

Lue lisää

Merkkijärjestelmä

Tutustu trampoliinivoimistelun merkkijärjestelmään.

Lue lisää

Säännöt ja ohjeet

Trampoliinivoimistelun kilpailusäännöt, ohjeet ja materiaalit löydät materiaalipankista.

Lue lisää

Lajin luottamusryhmät

Lajin kehittämisestä vastaa seurakokouksen valitsema lajin kehittämisryhmä LAR. 

Lue lisää

Löydä lähin trampoliinivoimistelua tarjoava seura

Lue lisää

Terve voimistelija

Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.  

Lue lisää

Voimistelija hyppää trampoliinilla

Maajoukkue

Trampoliinivoimistelun maajoukkue eli Trampoline Team Finland valitaan vuosittain kilpailumenestyksen perusteella. Ryhmään valitut urheilijat edustavat Suomea kansainvälisissä arvokisoissa valintakriteereiden perusteella. 

Lue lisää

Et ole yksin -päivystysajat

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.

Etoleyksin.fi

Liity trampoliinivoimiste­lijoiden Facebook-ryhmään!

Liity nyt

Haku