Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Trampoliinivoimistelu » Trampoliinivoimistelun merkkijärjestelmä

Trampoliinivoimistelun merkkijärjestelmä

Trampoliinivoimistelun uusi merkkijärjestelmä lanseerattiin 2021. Merkkijärjestelmän tavoitteena on luoda lajin yhteiset tasotavoitteet sekä tukea valmennuksessa. Merkkijärjestelmän avulla halutaan rakentaa trampoliinivoimistelun ilmiötä siten, että merkkijärjestelmätapahtumiin olisi helppoa ja kivaa osallistua.

Voimistelija tekee volttia trampoliinilla

Merkkejä voi suorittaa kuka vain trampoliinivoimistelun lisenssin (kilpa- tai harrastelisenssi) omistava henkilö. Merkkien suorittaminen on hyvä tapa haastaa itseään ja sen avulla valmentaja ja harrastaja voivat myös suunnitella ja seurata tavoitteita.

Merkkien suorittamisen voi halutessaan aloittaa Voimisteluliiton kaikkien lajien yhteisestä Stara-merkistä. Stara-merkki on Voimistelukoulun alkeis- ja alkeisjatkopasseista koottu alkeistaitojen suoritusmerkki. Merkin tavoitteena on kiinnittää huomiota monipuoliseen voimistelun alkeistaitojen harjoitteluun. Lue lisää Stara-merkistä

Trampoliinivoimistelun muut merkit ovat startti, pronssi-, hopea-, kulta- ja timanttimerkki. Starttimerkki on erillinen merkki kohti merkkijärjestelmää, mutta selkeästi jo suunnattu enemmän lajiin kuin Stara-merkki. Löydät starttimerkille ja muille merkeille suoritusvihkot, ohjeet arviointikriteereistä sekä kunniakirjat materiaalipankista.

Lisäksi voit tilata voimistelukaupasta suoritustarrat voimistelijoille tai merkkikeskuksesta pinssit tai timanttimerkki-korun. Huomioithan merkkitilaisuuksia järjestettäessä mahdolliset lisäkulut pinsseistä ja koruista. Lisätietoja merkkikeskuksesta tilattavista tuotteista saat Liisa Lappalaiselta tai suoraan merkkikeskuksesta (yhteystiedot alla)

Tiedustelut:
Lajipäällikkö Sonia Solismaa.

Liiton merkit tilataan merkkikeskuksesta:
Suomen Merkkikeskus Oy
kimmo.kumpulainen@merkkikeskus.fi
puh. 0400 505 108

Haku