Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Miesten telinevoimistelu

Miesten telinevoimistelu

Miesten telinevoimistelussa taito ja rohkeus yhdistyvät voimaan ja liikkuvuuteen muodostaen yhtenäisen kokonaisuuden.

Urapolku

Huippuvoimistelijan urapolku tai voimistelijan polku kokoaa yhteen voimistelijan uran lapsuusvaiheen harjoittelusta aikuisurheilijan huippuvaiheeseen. Urapolku kertoo niistä ominaisuuksista, resursseista ja valinnoista, joiden avulla huippu-urheilijan ura voimistelulajeissa rakentuu. Jokainen urheilija etenee polulla omien yksilöllisten edellytystensä mukaisesti.

Lue lisää

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tutustu miesten telinevoimistelun kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan sekä lajin tuomarointiin.

Lue lisää

Valmennus

Tutustu miesten telinevoimistelun valmennusjärjestelmään.

Lue lisää

Merkkijärjestelmä

Miesten telinevoimistelun merkkijärjestelmän ensimmäinen merkki julkaistiin keväällä 2021. Uusin merkki on julkaistu syksyllä 2023.

Lue lisää

Säännöt ja ohjeet

Täältä löydät kaikki miesten telinevoimisteluun liittyvät säännöt, ohjeet ja muut materiaalit

Lue lisää

Lajin luottamusryhmät

Lajin kehittämisestä vastaa seurakokouksen valitsema lajin kehittämisryhmä LAR. Lisäksi apuna toimii eri luottamusryhmiä, kullakin oma vastuualueensa.

Lue lisää

Löydä lähin telinevoimistelua tarjoava seura

Lue lisää

MTV Maajoukkue

Maajoukkue

Miesten telinevoimistelun maajoukkue koostuu poikien, nuorten ja miesten maajoukkueryhmistä. Tutustu tarkemmin maajoukkueisiin ja niiden toimintaan.

Lue lisää

Miesten telinevoimistelua tukemassa

Terve voimistelija

Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.  

Lue lisää

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.

Etoleyksin.fi

Liity miesten telinevoimistelun Facebook-ryhmään!

Liity nyt

Seuraa miesten maajoukkueen Instagramia!

Instagramiin

Haku