Hyppää sisältöön
Home » Ohjaajille ja valmentajille

Ohjaajat ja valmentajat

Ohjaajat ja valmentajat ovat keskeisessä roolissa laadukkaan ja innostavan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajan ja valmentajan työ on vaihtelevaa, monipuolista ja palkitsevaa. Työ on kuitenkin vastuullista ja se vaatii paljon erilaista osaamista.
Tyttä hyppii hyppynarulla

Tietoa ohjaamisesta ja valmentamisesta

Miten ohjaajaksi ja valmentajaksi pääsee? Miten ohjaajan ja valmentajan osaaminen ja ura kehittyy? Ohjaajat ja valmentajat tekevät työtään pääosin seuroissa. Oppiminen ja kehittyminen sekä voimistelun kehityksen seuraaminen ovat osa ohjaajana ja valmentajana toimimista.

Lue lisää

Ryhmäliikuntatunti

Ohjaajan ja valmentajan polku

Ohjaajan ja valmentajan polku voi viedä ammattiin asti tai se voi olla mukava ja kehittävä harrastus. Jokainen voi rakentaa omaa ohjaajan ja valmentajan polkuaan omien tavoitteiden ja toimintaympäristön mukaisesti ja sen suuntaa voi polun aikana muokata esimerkiksi oman elämäntilanteen muuttuessa.

Lue lisää

Kouluttaja kouluttaa air-trackilla

Osaamisen kehittäminen

Oman osaamisen kehittäminen on osa ohjaajan ja valmentajan roolia. Osaamista voi kehittää erilaisia väyliä pitkin joko itsenäisesti tai organisoidusti esimerkiksi koulutuksissa. Voimisteluliitto tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, mutta myös seuroilla on keskeinen rooli oppimisen tukijoina.

Lue lisää

Materiaalit ohjaajille ja valmentajille

Voimisteluliiton ohjaajille ja valmentajille suunnatut tukimateriaalit löytyvät materiaalipankista

Materiaalipankkiin

Haku