Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Akrobatiavoimistelu

Akrobatiavoimistelu

Tiivistä tiimityötä - useimmiten joku ilmassa tai vähintään ylösalaisin. Akrobatiavoimistelijat ovat vahvoja ja taitavia ja he pääsevät nauttimaan huimista tempuista.

Urapolku

Akrobatiavoimistelun huippu-urheilijan urapolku lapuusvaiheesta huippuvaiheesta on rakennettu kansainvälisen huippuvoimistelun niiden osa-alueen mukaisesti.

Lue lisää

Lajiin on luotu myös oma urapolkunsa kansallisen tason kilpavoimistelijalle. Kansallisen tason kilpavoimistelijan urapolku löytyy materiaalipankista.

Lue lisää

Gym for Life -tapahtuma myös akrobatiavoimistelulle

Gym for Life -tapahtuma on voimistelun ja tanssin harrastajien hyvänmielen kisailu, johon osallistutaan koreografioilla, jotka ovat esitys- ja/tai näytösohjelmia. Kisailu, joka haastaa luovuuteen, omaperäisyyteen ja viihdyttävyyteen – turvallisesti ja laadukkaasti. Koreografia valmiina esim. oman seuran kevät- tai joulunäytökseen tai juuri tähän tapahtumaan. Kisailla voi monipuolisilla esim. seuran yhteisesityksillä, lajirajat ylittävillä, tai perheliikunnan ohjelmilla – kaikkilla kokoonpanoilla, matalalla kynnyksellä. Ohjelmissa voi myös käyttää välineitä tai telineitä hyödyksi. 

Lue lisää

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tutustu akrobatiavoimistelun kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan sekä lajin tuomarointiin.

Lue lisää

Valmennus- ja leiritoiminta

Tutustu akrobatiavoimistelun leiritoimintaan ja katso leirien ajankohtia.

Lue lisää

Merkkijärjestelmä

Tutustu akrobatiavoimistelun merkkijärjestelmään ja suoritusohjeisiin.

Lue lisää

Säänöt ja ohjeet

Täältä löydät voimassaolevat kansalliset ja kansainväliset kilpailusäännöt.

Lue lisää

Lajin luottamusryhmä LAR

Tutustu lajin luottamusryhmän (LAR) toimintaan ja jäseniin. 

Lue lisää

Löydä lähin akrobatiavoimistelua tarjoava seura

Lue lisää

Terve voimistelija

Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.  

Lue lisää

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.

Etoleyksin.fi

Liity akrobatiavoimis­telun Facebook-ryhmä!

Akrobatiavoimistelun Facebook-ryhmä voi liittyä kaikki lajin parissa toimiva henkilöt. Ryhmässä jaetaan muun muassa ajankohtaisia ​​uutisia ja neuvoja. 

Liity nyt

Haku