Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » Akrobatiavoimistelu

Akrobatiavoimistelu

Tiivistä tiimityötä - useimmiten joku ilmassa tai vähintään ylösalaisin. Akrobatiavoimistelijat ovat vahvoja ja taitavia ja he pääsevät nauttimaan huimista tempuista.

Urapolku

Akrobatiavoimistelun huippu-urheilijan urapolku lapsuusvaiheesta huippuvaiheeseen on rakennettu kansainvälisen huippuvoimistelun vaatimusten mukaisesti kaikilla osa-alueilla.

Lue lisää

Lajiin on luotu myös oma urapolkunsa kansallisen tason kilpavoimistelijalle. Kansallisen tason kilpavoimistelijan urapolku löytyy materiaalipankista.

Lue lisää

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tutustu akrobatiavoimistelun kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan sekä lajin tuomarointiin.

Lue lisää

Valmennus- ja leiritoiminta

Tutustu akrobatiavoimistelun leiritoimintaan ja katso leirien ajankohdat.

Lue lisää

Merkkijärjestelmä

Tutustu akrobatiavoimistelun merkkijärjestelmään ja suoritusohjeisiin.

Lue lisää

Säännöt ja ohjeet

Täältä löydät voimassaolevat kansalliset ja kansainväliset kilpailusäännöt.

Lue lisää

Lajin luottamusryhmä LAR

Tutustu lajin luottamusryhmän (LAR) toimintaan ja jäseniin. 

Lue lisää

Löydä lähin akrobatiavoimistelua tarjoava seura

Lue lisää

Terve voimistelija

Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.  

Lue lisää

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.

Etoleyksin.fi

Liity akrobatiavoimis­telun Facebook-ryhmään!

Akrobatiavoimistelun Facebook-ryhmään voi liittyä kaikki lajin parissa toimivat henkilöt. Ryhmässä jaetaan muun muassa ajankohtaisia uutisia ja vinkkejä. 

Liity nyt

Haku