Hyppää sisältöön
Home » Harrastustoiminta » Aloita uusi harrastus

Monipuolinen harrastus kaikille!

Voimistelu on monipuolinen laji joka tarjoaa haastetta ja elämyksiä niin kerran viikossa harrastaville kuin huippu-urheilijoille. Löydä oma tapasi harrastaa!

Harrastus lapsille ja nuorille

Voimistelu tarjoaa lapselle tai nuorelle vahvan ja monipuolisen pohjan liikunnalliseen elämään. Voimistelusaleissa lapsi kokee innostumisen liikuntaan, saa laadukasta ohjausta ja valmennusta sekä kokee onnistumisia yhdessä ryhmänsä kanssa. 

 

Lue lisää

Harrastus aikuisille ja ikääntyville

Voimisteluseurat tarjoavat liikettä ja voimistelun riemua myös aikuisille! Lähde mukaan liikkumaan – kehitä kuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.  Vapauta mieli arjen kiireistä ja tutustu samalla uusiin ihmisiin. Osallistumisen tasoja on monia; käy kerran viikossa tai osallistu säännöllisesti harjoittelevaan ryhmään! 

Lue lisää

Liikuntaa erityisryhmille

Voimistelu kasvattaa hyvinvointia myös erityistä tukea tarvitseville liikkujille. Erityistä tukea tarvitseva voimistelija voi osallistua ryhmiin harrastajana tai edetä halutessaan myös kilpailemaan. Tavoitteenamme on taata jokaiselle voimistelijalle yhdenvertaiset mahdollisuudet harrastaa, sillä Voimistelu kuuluu kaikille!

Lue lisää

Valmentaja puhuu voimistelijalle

Vastuullisuus voimistelussa

Voimistelussa jokaisella on oikeus tulla kohdatuksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Turvallinen toimintaympäristö ja avoin sekä positiivinen ilmapiiri ovat toiminnan keskeisiä lähtökohtia. Voimisteluliitto ja sen jäsenseurat tekevät pitkäjänteistä työtä vastuullisen toiminnan edistämiseksi. 

Lue lisää

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Haku