Huippuvoimistelijan urapolku
Suositus kansainväliselle huipulle tähtäävän rytmisen voimistelijan urapolusta. Polku kertoo konkreettisesti, mitä taitoja, harjoitusmääriä ja harjoittelun painopisteitä kuuluu eri ikävaiheiden valmennukseen sekä miten toimintaympäristö voi tukea urheilijan kasvua.
Kilpailu- ja tuomaritoiminta
Tutustu rytmisen voimistelun kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan sekä lajin tuomarointiin.
Merkkijärjestelmä
Tutustu rytmisen voimistelun merkkijärjestelmään. Tätä kautta löydät kaikki merkkijärjestelmän materiaalit ja Timanttitestien ajankohdat sekä valmisohjelmien videot ja musiikit.
Säännöt ja ohjeet
Suomen kansallisen kilpailujärjestelmän säännöt ja ohjeet pohjautuvat rytmisen voimistelun kansainvälisiin sääntöihin.
Lajin luottamusryhmät
Lajin kehittämisestä vastaa seurakokouksen valitsema lajin kehittämisryhmä LAR. Lisäksi apuna toimii eri luottamusryhmiä, joilla kullakin on oma vastuualueensa.
Löydä lähin rytmistä voimistelua tarjoava seura
Terve voimistelija
Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.
Maajoukkue
Rytmisen voimistelun naisten maajoukkueeseen kuuluu naisten joukkue sekä enintään neljä yksilövoimistelijaa.
Special Olympics -toiminta
Voimistelu haluaa tarjota kaikille liikkujille yhdenvertaiset mahdollisuudet harrastaa. Voimistelu lajina mahdollistaa erityisen tuen tarpeiden huomioimisen osaavien seurojen ohjaajien ja valmentajien ohjauksessa.
Et ole yksin -palvelu
Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.