Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Voimistelutoiminta

Voimistelupalvelut

Voimistelupalvelut on yksi viidestä seurapalvelujen kokonaisuudesta. Seuroille on tarjolla monimuotoisen harrastevoimistelun ja kilpalajien palveluja lasten, perheiden ja aikuisten harraste- ja kilpatoiminnasta maajoukkuetoimintaan saakka.

Voimisteluliitto tuottaa laadukasta valmennus- ja kilpailutoimintaa kaikissa liiton kilpalajeissa sekä harrastevoimistelun eri kokonaisuuksia ja liikuntatuotteita seuran omaan tarpeeseen.  Voimistelupalvelujen osalta sitoudutaan eettisiin periaatteisiin, kansallisten ja kansainvälisten lajiliittojen sääntöjen ja toimintaperiaatteiden mukaiseen toimintaan.  

Seuroille on tarjolla heidän omien valintojen mukaista voimistelun harraste- ja kilpailutoimintaa lajista ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta sekä järjestää lajien valmennustoimintaa järjestelmien mukaisesti sekä monimuotoisen harrastevoimistelun avointa leiritoimintaa. 

Liitto järjestää säännöllisesti kansallisia suurtapahtumia ja mahdollistaa seurojen osallistumisen niihin sekä kansainvälisiin suurtapahtumiin. 

Tutustu Voimisteluliiton tapahtumiin ja hyppää mukaan! 

Tapahtumat

Harrastustoiminta

Seuroille tarjotaan heidän omien valintojen mukaista voimistelun harraste-, leiri- ja kilpailutoimintaa lajista ja maantieteellisestä sijainnista. 

Lue lisää

Kilpailutoiminta

Mahdollistetaan kilpailujen ja harrastetapahtumien järjestämistä myöntämällä järjestämisoikeuksia seuroille ja annetaan lajien sääntöjen osalta sparrausta ja neuvontaa.

Lue lisää

Ohjaajille ja valmentajille

Voimisteluliitto tukee seuratoimijoiden, ohjaajien, valmentajien ja tuomareiden osaamisen kehittämistä järjestämällä vuosittain mm. koulutuksia ja seminaareja.

Lue lisää

Poika hyppää voltin trampoliinilla

Uuden lajin tai liikuntatuotteen aloittaminen seurassa

Voimistelu on monipuolinen liikuntamuoto ja matalan kynnyksen lajeja on useita. Seura voi aloittaa uuden liikuntatuotteen tai lajin tanssista temppukouluun, joukkuevoimisteluun tai aikuisten Ikiliike-toimintaan tavoitteenaan saada uusia harrastajia toimintaansa mukaan.

Ota yhteyttä lasten, nuorten ja aikuisten harrasteliikunnan osalta lasten voimistelun kehittäjään, joka opastaa seurasi lajivalikoiman kehittämisessä tai kilpalajin lajipäällikköön- tai vastaavaan, jonka avulla saat hyviä vinkkejä lajin harrastus- ja/tai kilpailutoiminnan aloittamisesta paikkakunnalla. Katso yhteystiedot täältä.

Haku