Hyppää sisältöön

Kilpa-aerobic

Pysähtymätöntä, intensiivistä liikettä. Nopeita jalkoja ja tarkkoja käsiliikkeitä. Notkeutta, voimaa, mukaansatempaavaa rytmiä. Kilpa-aerobic on laji, jossa lihakset ovat kuin tulessa, mutta hymy ei hyydy.

Urapolku

Kilpa-aerobicin huippuvoimistelijan urapolku on kuvaus siitä, kuinka matka kohti maailman kärkeä tulisi parhaimmillaan rakentaa. Polku kertoo konkreettisesti, mitä taitoja, harjoitusmääriä ja harjoittelun painopisteitä kuuluu eri ikävaiheiden valmennukseen sekä miten toimintaympäristö voi tukea urheilijan kasvua.

Urapolku

Kilpailu- ja tuomaritoiminta

Tutustu kilpa-aerobicin kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan sekä lajin tuomarointiin.

Lue lisää

Valmennus

Kilpa-aerobicin valmennusjärjestelmä perustuu valtakunnalliseen valmennusrinkitoimintaan, joka jakautuu Elite-, Talentti- ja Minitalentti-rinkeihin sekä kaikille harrastajille avoimeen liittovetoiseen leiritykseen.

Lue lisää

Merkkijärjestelmä

Kilpa-aerobicin merkkijärjestelmä on suunnattu lapsuusvaiheen valmennukseen työkaluksi, auttaen sekä voimistelijoita että valmentajia keskittymään harjoittelussa oikeisiin asioihin oikeassa vaiheessa.

Lue lisää

Säännöt ja ohjeet

Tutustu kilpa-aerobicin materiaaleihin, kuten kansallisiin ja kansainvälisiin sääntöihin, tuomariohjeeseen sekä lajin pelisääntöihin.

Lue lisää

Lajin luottamusryhmät

Kilpa-aerobicin kehittämisryhmä LAR ja sen alaiset tiimit keskittyvät muun muassa lajin eri toimijoiden osaamisen kehittämiseen, tulevaisuuden näkymien visiointiin sekä seurojen toiminnan tukemiseen.

Lue lisää

Löydä lähin kilpa-aerobicia tarjoava seura

Lue lisää

Terve voimistelija

Terve Voimistelija -maailman päätavoitteena on lisätä valmentajien osaamista terveyttä tukevasta harjoittelusta ja juurruttaa se pysyväksi käytänteeksi heidän valmennukseensa. Kokonaisvaltaisen valmennuksen, terveellisten elämäntapojen, monipuolisen harjoittelun sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon materiaalien lisäksi, Terve Voimistelija -maailmasta löytyy materiaaleja turvallisen harjoitteluympäristön sekä -kulttuurin luomiseen.  

Lue lisää

Kilpa-aerobicia tukemassa 

 

Nainen suorittamassa voimaliikettä kilpa-aerobicin EM-kilpailuissa.

Maajoukkue

Kilpa-aerobicin maajoukkue valitaan kilpailukohtaisesti arvokilpailujen valintakriteereiden mukaisesti.

Arvokilpailujen valintakriteerit 2023

Et ole yksin -palvelu

Et ole yksin -palvelu tarjoaa apua, tukea ja neuvontaa epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa kohdanneille. Palveluun voivat ottaa yhteyttä nimettömästi niin urheilua harrastavat nuoret kuin aikuiset, vanhemmat, valmentajat, huoltajat ja seurojen sekä lajiliittojen työntekijät.

Etoleyksin.fi

Liity kilpa-aerobicin Facebook-ryhmään!

Liity nyt

Haku