Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Seuratoiminnan kehittäminen

Seuratoiminnan kehittäminen

Seurojen ja seuratoimijoiden osaamisen kehittämisen palvelut on yksi liiton tarjoamasta viidestä seurapalvelujen kokonaisuudesta. Palvelut on tarkoitettu kaikille Voimisteluliiton jäsenseuroille.

Seurakehittämisen palvelut 

Voimisteluliiton tavoitteena on varmistaa voimisteluseurojen elinvoimaisuus paikkakunnallaan ja seuratoimijoiden osaamisen kehittyminen. Voimistelun strategian mukaisesti haluamme luoda edellytykset, jotta jokaiselle löytyy laadukas seura. Autamme seuroja sekä perusarjen toteuttamisessa että toiminnan kehittämisessä. Seurakehityksen kivijalkana Voimisteluliitossa on Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteinen Tähtiseura-ohjelma. Tuemme erilaisia seuraverkostoja ja autamme hyvien toimintamallien ja tiedon jakamisessa sekä tiedon siirtymisessä myös seuroista liittoon. 

Tavoitteena on kohdentaa eri osaamisen kehittämisen palveluja seuran tarpeiden, koon, maantieteellisen sijainnin ja seuran strategisten valintojen (esim. kilpa/harrasteseura) mukaisesti.  

Seurojen ja seuratoimijoiden osaamisen kehittämisen palveluja ovat toteuttamassa seurakehityksen tiimi ja Tähtiseura-kehittäjien luottamushenkilöverkosto sekä aihealueesta riippuen myös liiton muut toimihenkilöt.  

Palvelujen toteutuksessa hyödynnetään lähi-, etä- ja hybriditoteutuksia, joten palvelujen saavutettavuus huomioidaan entistä paremmin. Lisäksi materiaalipankkia, nettisivuja ja muita tiedotuskanavia kehitetään jatkuvasti.

Tähtiseura logo ja teksti Haluamme menestyä nyt ja tulevaisuudessa

Tähtiseura-ohjelma ja seurakehitys

Tarjoamme tukea nykyisille Tähtiseuroille ja seuroille, jotka suunnittelevat Tähtiseura-prosessiin lähtemistä tai sen työkalujen hyödyntämistä sekä Nuvo-toimintaan.

Lue lisää

Valmentajia tutkimassa urapolkuja

Seuratoimijoiden koulutukset

Järjestämme maantieteellisesti kattavasti ja läpi vuoden erilaisia sekä eri kohderyhmille suunnattuja seurajohdon ja seuratoimijoiden koulutuksia. Huomioimme erilaiset seurat ja eri toimijat tarjonnassamme. 

Lue lisää

Ihmisiä kädet toistensa harteilla

Verkostot ja tilaisuudet

Tarjoamme seuroille mahdollisuuksia kohdata toisiaan. Tilaisuuksia järjestetään erilaisille ja eri kokoisille seuroille. Tilaisuuksia järjestetään ajankohtaisten aiheiden ympärille tai seuroilta tulleiden toiveiden mukaan. 

Lue lisää

kolme miestä auditoriossa

Neuvonta ja sparraus

Pohdituttaako jokin pieni tai isompikin seuratoimintaan liittyvä kysymys? Voimisteluliitto on olemassa seuroja varten. Etsimme vastauksia seuratoimijoiden kysymyksiin, ja tukea saa niin arjen perustoimintaan kuin laajempiinkin kehittämistoimenpiteisiin. Kysy rohkeasti!

Yhteystiedot

Liity seuratoimijoiden Facebook-ryhmään!

Seurojen, seura- ja voimistelutoimijoiden ja liiton tärkein yhteydenpitokanava. Tervetuloa seurat, seura- ja voimistelutoimijat, valmentajat, ohjaajat ja harrastajat! Löydä juuri sinulle kohdennettuja uutisia, koulutuksia ja tapahtumia – keskustele ja verkostoidu!

Liity nyt!

Haku