Hyppää sisältöön

Voimisteluliitto kouluttaa

Voimisteluliitto kouluttaa seurajohtoa ja -toimijoita. Lisäksi liitto tukee seurojen sisäistä osaamisen kehittämistä tarjoten mm. tilauskoulutuksia seuroille.

Seurajohdon ja -toimijoiden kouluttaminen

Voimisteluliitto järjestää maantieteellisesti kattavasti ja läpi vuoden erilaisia sekä eri kohderyhmille suunnattuja seurajohdon ja seuratoimijoiden koulutuksia heidän osaamisensa kehittämiseksi. Huomioimme erilaiset seurat ja eri toimijat tarjonnassamme. 

Seurajohdon osaamisen kehittäminen tapahtuu koulutustilaisuuksien lisäksi erilaisissa kehittämisprosesseissa, verkostoissa ja seminaareissa. Seurajohdon peruskoulutukseksi suositellaan liikunnan aluejärjestöjen tarjoamia seurahallinnon koulutuksia.

Linkki Voimisteluliiton seurajohdon ja -toimijoiden koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Linkki liikunnan aluejärjestöjen seurajohdon koulutusten kuvauksiin (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Seurajohdon ja seuratoimijoiden koulutuksia voi tiedustella ja toivoa Voimisteluliiton seurakehityksen asiantuntijalta. Katso yhteystiedot tästä linkistä.

seuratoimijoiden osaamisen kehittämisen polku

Seuran sisäisen osaamisen kehittäminen

Ohjaajan ja valmentajan polku

Jokaisen ohjaajan ja valmentajan osaamisen polku on yksilöllinen. Oma polku kannattaa suunnitella hyvin ja omaa osaamista kehittää omien tavoitteiden suuntaisesti.

Lue lisää

Tilauskoulutukset

Tilauskoulutus tarjoaa seuroille mahdollisuuden järjestää koulutusta omalla paikkakunnalla, omiin oppimistarpeisiin ja aikatauluihin sopivasti. Tilauskoulutuksena voidaan järjestää lähes kaikkia liiton peruskoulutuksia sekä räätälöityjä teemakoulutuksia. Tilauskoulutus on seuralle helppo ja usein myös edullisin tapa kehittää toimijoidensa osaamista.

Lue lisää

Seura oppimisympäristönä

Ohjaajat ja valmentajat tekevät työtään pääosin seurassa. Seura onkin merkityksellinen oppimisympäristö toimijoilleen.

Lue lisää

 

Haku