Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Tietoa seuratoiminnasta

Tietoa seuratoiminnasta

Voimisteluliitolla on noin 330 jäsenseuraa. Tutustu liiton jäsenseuroille tarjoamiin palveluihin ja siihen, miten liittyä liiton jäsenseuraksi.

Voimisteluliiton seurapalvelut

Voimisteluliiton tavoitteena on varmistaa voimisteluseurojen elinvoimaisuus. Liiton seurapalvelut vastaavat erilaisten voimisteluseurojen tarpeisiin ja vaatimuksiin. Palvelut on jaettu viiteen eri osa-alueeseen, jotka on esitelty alla. Seurapalvelut on suunnattu erityisesti seuran luottamusjohdolle (hallitus), palkatulle johdolle sekä muille seuratoimijoille (muut työntekijät ja vapaaehtoistoimijat).  

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Kiltalaisia kiltapäivässä iloitsemassa

Kiltatoiminta

Killan tarkoituksena on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi ryhmäksi. Kilta toimii voimisteluseuran alla omana jaostona.

Tutustu kiltatoimintaan

Ihminen tietokoneella, jonka näytössä lukko tietosuojan merkiksi

Tietosuoja-asetus GDPR

EU:n tietosuoja-asetus henkilötietojen käsittelystä koskee myös voimisteluseurojen toimintaa. Olemme koonneet seuroille infoa ja materiaaleja helpottamaan seurojen toimintaa.

Lisätietoja tietosuoja-asetuksesta

Liity seuratoimijoiden Facebook-ryhmään!

Seurojen, seura- ja voimistelutoimijoiden ja liiton tärkein yhteydenpitokanava. Tervetuloa seurat, seura- ja voimistelutoimijat, valmentajat, ohjaajat ja harrastajat! Löydä juuri sinulle kohdennettuja uutisia, koulutuksia ja tapahtumia – keskustele ja verkostoidu!

Liity nyt!

Haku