Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelut

Seuran ja seuratoimijoiden digitaaliset työkalut ja palvelut on yksi liiton tarjoamasta viidestä seurapalvelujen kokonaisuudesta. Palvelut on tarkoitettu kaikille Voimisteluliiton jäsenseuroille.

Tarjoamme jäsenseuroillemme voimistelutoiminnan tueksi digitaalisia järjestelmiä tai suosituksia näistä. Palvelun avulla jäsenseuroilla on seuran koosta riippumatta mahdollisuus saada palveluita ja alustoja käyttöön seuratoiminnan kehittämiseksi, tukemiseksi ja ylläpitämiseksi. Seuran toimintaan oikein mitoitetut digitaaliset työkalut tuovat seuralle kilpailukykyä ja lisäävät ammattimaisuutta sekä ne helpottavat seurojen ja seuratoimijoiden työtä.  

Tavoitteena on, että seurat voivat toteuttaa hyvän hallinnon periaatteita toiminnassaan. Järjestelmät mahdollistavat tiedolla johtamisen ja vaikuttamisen, kun tilastointi ja datan kerääminen helpottuu. Digitaalisten järjestelmien kautta seurassa vapautuu aikaa myös seuran kehittämiseen sekä liikunnan ja voimistelun tuottamiseen jäsenistölleen. Kilpailujärjestelmien avulla kilpailuiden hallinta ja kilpailuihin osallistuminen sekä kilpailujen ja tulosten seuraaminen helpottuu.  

Osa palveluista kuuluu seurojen jäsenmaksuun ja osa palveluista on seuroille saatavilla erillistä maksua vastaan. Tältä sivulta löydät tiedot tarjoamistamme digitaalisista palveluista.

Hoika jäsenrekisteri

Hoika on Voimisteluliiton seuroille tarjoama jäsenrekisteri, jonka kautta ostetaan myös lisenssit ja vakuutukset.

Lue lisää

Kisanet

Kisanet on kilpailun järjestäjän tärkein työkalu, joka kerää koko Voimistelun kilpailukalenterin. Kisanetin kautta myös ilmoittaudutaan kilpailuihin sekä hoidetaan osan lajeista tulospalvelu.

Lue lisää

Sport Event Systems

Sport Event Systemsin avulla hoidetaan kilpa-aerobicin, telinevoimistelun sekä TeamGymin tulospalvelu.

Lue lisää

Vikis

Vikis on virtuaalikilpailujärjestelmä, jonka kautta akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelu, kilpa-aerobicin ja rytmisen voimistelun kilpailuita pystyy järjestämään virtuaalisesti.

Lue lisää

Striimaus

Tietoa tuntien, kisojen ja tapahtumien striimauksesta ja striimaukseen tarvittavista musiikkiluvista.

Lue lisää

Koulutusrekisteri

Voimisteluliiton koulutusrekisterissä, eTaikassa, ilmoittaudutaan koulutuksiin ja hallinnoidaan ohjaajien, valmentajien ja tuomareiden pätevyyksiä. Myös tilauskoulutukset ja koulutuslisenssikoulutukset hallinnoidaan rekisterissä.

Koulutusrekisteriin

Olosuhdeopas

Voimistelun olosuhdeopas tarjoaa voimisteluseuroille, kunnille ja kouluille sekä rakentajille tietoa voimistelutilojen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Olosuhdeoppaaseen

Seurojen kuvapankki

Voimisteluliiton tarjoama seurojen kuvapankki sisältää kuvia ja videoita, joita voimisteluseurat voivat käyttää omassa viestinnässä ja markkinoinnissa.

Kuvapankkiin

Tähtiseura-verkkopalvelu & Suomisport

Voimisteluliiton seurana Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelu on käytettävissä kaikille Tähtiseuroille sekä Tähtiseuroiksi tähtääville. Suomisportista löydät lisäksi OKM:n seuratukien hakupalvelun ja paljon muuta!

Suomisportiin

Haku