Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Digitaaliset palvelut » Kisanet, Vikis ja Sport Event Systems

Järjestelmät kilpailuiden järjestämiseen

Voimisteluliitto tarjoaa seurojen käyttöön Kisanetin, Sport Event Systemsin sekä Vikiksen kilpailuiden järjestämiseen. Näiden avulla hallitaan kilpailua keräämällä ilmoittautumiset ja musiikit, tarkastamalla lisenssit ja keräämällä kaikki kilpailun tiedot yhteen paikkaan. Järjestelmissä hoidetaan myös pisteiden laskeminen sekä virtuaalikilpailut. Monessa lajissa on käytössä tuomarikohtainen pisteensyöttö, jolloin tuomarit syöttävät pisteet suoraan järjestelmään.

Kisanet

Voimisteluliiton kilpailukalenteri löytyy kokonaisuudessaan Kisanetistä. Kisanet kerää kaikkien kilpailuiden sekä Stara-tapahtumien kilpailukutsut, -sivustot ja ilmoittautumiset. Tämän lisäksi Kisanetissä on akrobatiavoimistelun, joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun ja Lumo-tapahtumien tulospalvelu. Kisanetissä hoidetaan myös voimistelijoiden, valmentajien ja tuomareiden lisenssitarkistus.

Lisenssit siirtyvät Hoikasta Kisanetiin kolmesti päivässä; 6.00, 12.00 ja 16.00. Lisenssin pitäisi näkyä ja voimistelijan/valmentajan/tuomarin olla ilmoitettavissa lisenssin ostohetkestä seuraavan lisenssiajon jälkeen. Mikäli henkilö ei löydy Kisanetistä, ole yhteydessä lisenssit(a)voimistelu.fi.

Seuroille luodaan voimisteluliitosta yhdet pääkäyttäjän tunnukset, ja loput tunnukset valmentajille ja kisajärjestäjille seura pääsee luomaan itse. Seuran käyttäjätunnukset pääsee tilaamaan tästä linkistä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Kisanetiin on rakennettu myös mahdollisuus tuomarikohtaiseen pisteensyöttöön, Kisanet Points, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun kilpailuihin. Tällöin tuomarit syöttävät itse pisteensä omalta älylaitteelta ja pisteenlasku hoituu suoraan ohjelmassa.

Kilpailuiden ajankohtiin, sarjoihin tai muuten kilpailukalenteriin liittyvissä asioissa kysymykset lajipäällikölle. Stara-tapahtumien järjestämiseen liittyvät asiat lasten voimistelun kehittäjälle. Sivuston teknisiin asioihin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Kisanetiin (tuki@kisanet.fi)

Kisanetiin     Kisanet Pointsiin

Sport Event Systems

Sport Event Systems tai tuttavallisemmin SES on syksystä 2019 käytössä ollut tulospalvelujärjestelmä. Ohjelmassa hoidetaan kilpa-aerobicin, miesten ja naisten telinevoimistelun sekä TeamGymin tulospalvelu. Kisanetistä poiketen seuroilla ei ole ohjelmaan omia tunnuksia vaan jokaiseen kisaan tilataan oma tunnuksensa siinä vaiheessa, kun Kisanetin suoritusjärjestykset on luotu. Tunnus tilataan liiton järjestelmävastaavalta.

SES – kirjautuminen SES – tulosarkisto

Vikis

Vikis on virtuaalikilpailujärjestelmä akrobatiavoimistelun, joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin ja rytmisen voimistelun virtuaalikilpailuiden järjestämiseen. Virtuaalikilpailuissa joukkueet ja voimistelijat videoivat oman kilpailusuorituksensa etukäteen ja lähettävät sen kilpailun järjestäjälle. Varsinaisena kilpailupäivänä tuomarit arvostelevat kaikki kilpailusuoritukset striimin välityksellä. Kilpailu striimataan myös yleisölle. Striimaus on mahdollista joko suoraan Vikiksen omalla striimialustalla tai muulla kilpailun järjestäjän valitsemalla alustalla.

Kilpailuun osallistuva joukkue saa ladattua Vikis-sovelluksen ilmaiseksi puhelimelle, Android ja IOS käyttöjärjestelmille, puhelimen sovelluskaupasta. Sovellukseen kirjaudutaan kilpailun järjestäjän lähettämällä koodilla ja sen kautta joukkueet ja voimistelijat kuvaavat oman kilpailusuorituksensa ja lähettävät sen kisajärjestäjälle kilpailukohtaisesti. Kuvauskerrat on rajoitettu sovelluksen avulla tiettyyn ajanjaksoon ja vain yhteen kuvauskertaan/suoritus, jotta kuvaus muistuttaisi mahdollisimman paljon normaalia kilpailua.

Vikis

Ohjeita järjestelmän käyttöön

Haku