Hyppää sisältöön
Home » Seuroille » Digitaaliset palvelut » Hoika jäsenrekisteri

Hoika jäsenrekisteri

Hoika on Voimisteluliiton seuroilleen tarjoama jäsenrekisteri sekä liiton oma jäsenrekisteri jäsenseuroille. Jokaisen Voimisteluliiton jäsenseuran tulee käyttää vähintään Hoikan perusversiota. Hoikan kautta ostetaan myös lisenssit ja vakuutukset.

Hoikan perusversio

Hoikan perusversio on seuralle maksuton! Perusversiossa seuran rekisterinhoitaja ylläpitää seuran ja jäsenistön tietoja. Vähimmäisvaatimuksena on, että seura ylläpitää yhteyshenkilöiden yhteystietoja, jotta liiton viestintä tavoittaa oikeat henkilöt, sekä tuo jäsenet Hoikaan vuositilastointia varten. Minimivaatimusten lisäksi seuran on mahdollista ylläpitää yhdistyslain mukaista jäsenrekisteriä, hankkia lisenssit ja Jumppaturvat Hoikasta ja saada jäsenlistat ja muut raportit helposti Excel-taulukoiksi. Myös jäsenistön tiedottaminen sähköpostilla onnistuu helposti Hoikan kautta.

Hoikan laaja versio

Hoikan maksullinen, laaja versio tarjoaa seurakäyttäjän lisäksi monipuolista palvelua myös seuran jäsenistölle ja säästää seuratoimijoiden hallinnollista työtä. Jäsenet pääsevät ilmoittautumaan ryhmiin ja tapahtumiin suoraan netin kautta ja saavat laskun omaan sähköpostiinsa. Myös esimerkiksi leiri-ilmoittautumiset tai seuravaatteiden tilaukset onnistuvat kätevästi Hoikan lomakkeiden avulla. Henkilö ylläpitää itse omia yhteystietojaan, joka on tietosuoja-asetuksen mukaisesti suositeltava tapa.

Seuran taloudenhoitoa helpottavat automaattiset viitemaksujen kohdistukset laskuille sekä karhumuistutukset sähköpostiin maksamattomista laskuista.

OBS! Laajassa versiossa on mahdollista valita ruotsinkielinen näkymä seuran jäsenistöä varten

Hoika käyttöön myös teille?

Hoikan tilauksista vastaa talouspäällikkö Sanna Heikkilä. Myös ohjelman päivitykset toiseen versioon hoituvat samaa kautta.

Maksuttoman perusversion seura saa käyttöönsä heti liittyessään jäseneksi. Maksullisen laajan version käyttäjät tekevät sopimuksen Voimisteluliiton kanssa, jonka jälkeen seura saa ohjelman käyttöönsä. Hintatiedot saa Voimisteluliitosta.

Demotunnukset ja demo-ohjelmat

Hoikan käyttöä pääsee kokeilemaan ja harjoittelemaan maksuttoman demo-version avulla. Demon tunnukset saat pyytämällä Voimisteluliitosta (toimisto(a)voimistelu.fi).

Laaja versio     Perusversio

 

Apua Hoikan käyttöön

Ohjelman käyttöön liittyviin, erityisesti teknisiin kysymyksiin ja ongelmiin vastaa ohjelman toimittaja: asiakaspalvelu@hoika.fi sekä puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta +358 2 488 58174.

Hoikan käyttöohjeet

Apua Hoikan käyttöön annetaan Voimisteluliitosta ensisijaisesti sähköpostitse. Yhteyshenkilöinä toimivat:

Sanna Heikkilä (seurojen jäsenrekisterit, hintojen tiedustelu)
Emmi Kuronen (kehitysideat ja ongelmat, yhteyshenkilö toimittajan suuntaan)
Katja Sokero (lisenssit ja vakuutukset, HUOM! yhteydenotot osoitteeseen lisenssit@voimistelu.fi)

Yhteystiedot löytyvät yhteystiedot -sivulta.

Järjestämme vuosittain myös erilaisia koulutuksia tai workshopeja Hoikan käytöstä – tule mukaan oppimaan ja jakamaan osaamista! Vuonna 2024 koulutuksia järjestetään seuraavina ajankohtina:

Katso koulutuksen videotallenne

Materiaaleja Hoikan käyttöön

Haku