Hyppää sisältöön

Tanssijan polku

Tanssi voi alkaa jo lapsena ja jatkua aikuisiälle asti. Kipinä tanssiin voi syttyä jo lapsena, joka vie lapsen osallistumaan Stara-tapahtumiin. Innostuksen siivittämänä Stara-tapahtumat vaihtuvat Lumo-tapahtumiin. Polku voi rakentua kansallisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa esiintyen ja kilpaillen.

Kansallisia voimistelutapahtumia ovat Voimistelun ja Tanssin Lumo-tapahtumat, joissa on mahdollisuus osallistua esiintyvän tanssin sarjoihin, kuten Gym for Life tai Tanssin kilpailuun, yksin tai yhdessä. Kansainvälisisiä tapahtumia ovat esimerkiksi World Gymnaestrada sekä European Gym for Life.

Tanssi on koko elämänkaaren mittainen harrastus, missä osallistumisen taso voi vaihdella oman elämäntilanteen mukaan.

Voimistelija taivuttaa

Tanssin esiintymis- ja kilpailutoiminta 

Kansalliset tapahtumat

Tanssin kansallisia kilpailuja ovat Stara-tapahtumat, Lumo-tapahtumat (Tanssin kilpailu, Gym for Life) sekä Gymnaestrada. Tapahtumiin voi osallistua sekä esiintyvän tanssin sarjoihin että Tanssin kilpailuun. 

Lue lisää 

Kansainväliset tapahtumat 

Tanssi voi viedä myös ulkomaille! Tutustu tanssin kansainvälisiin tapahtumiin kuten World Gymnaestrada, EuroGym ja European & World Gym for Life. 

Lue lisää

Tanssin harrastustoiminta

Tanssia voi kaiken ikää! Tanssi kuuluu Voimisteluliiton suosituimpiin harrastusmuotoihin. Kohenna kuntoa, tapaa ihmisiä ja pidä kivaa tanssiharrastuksen avulla. 

Voimisteluliiton jäsenseurat tarjoavat monipuolisia tanssin harrastamismahdollisuuksia kuten Dance 4 Fun, ryhmäliikuntatunteja sekä tanssitunteja laidasta laitaan. Lähde liikkeelle yksin tai yhdessä – kerran viikossa tai useammin. 

Lue lisää harrastustoiminnasta

 

Haku