Hyppää sisältöön

Dance 4 Fun

Tarjoaa lapsille ja nuorille liikunnan iloa tanssiharrastuksen avulla. Tunnit sisältävät monipuolisesti eri tanssityylejä, jotka laittavat uudet sekä vanhat tanssijat liikkeelle menevien musiikkien tahtiin.

Dance 4 Fun sopii kaikille sukupuoleen, taustaan tai tanssikokemukseen katsomatta – sisällä saleissa ja ulkona auringossa, yksin ja yhdessä.

Voimisteluliiton konsepti Dance 4 Fun, on lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Tunneilla tanssi yhdistää luovuuden, motoriikan ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelun. Tarkoituksena on liikkua mahdollisimman paljon, välttäen turhaa seisoskelua ja odottelua. 

Dance 4 Fun -tunneilla harjoitellaan koreografioita ja ilmaisua. Halutessaan, ryhmä voi esiintyä myös seuran omissa näytöksissä. Tärkeintä kuitenkin on, että jokainen tanssija löytää oman tapansa liikkua ja nauttia siitä.

Kepparitanssi

Kepparitanssi on lapsille ja nuorille suunnattu tanssitunti keppareiden kanssa. Tunti tarjoaa innostavaa vaihtelua muiden tanssituntien lisäksi, ottaen lapset mukaan liikunnan riemuun.

Lue lisää

Nuoret tanssimassa portailla.

Tuntien rakenteessa saa näkyä luovuus

Tunnilla toteutuu tanssin monipuolisuus, sillä liikkumista on eri suuntiin, eri tasoissa sekä erilaisilla nopeuksilla ja rytmityksillä. Tunneilla liikutaan vaihtelevasti avorivistössä, rivissä, jonoissa sekä kulmasta kulmaan. Näin varmistetaan monipuolisuus myös tunnin organisoinnin näkökulmasta.

Jokainen ohjaaja, seura ja ryhmä voivat tehdä Dance 4 Fun -tunneista omanlaisia. Vinkkejä Dance 4 Fun -tuntien suunnitteluun löydät Voimisteluklubista.

 

Haku