Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat » World Gym for Life
17.06.2021

World Gym for Life

World Gym for Life yhdistää upealla tavalla voimistelun suurtapahtuman yhteishengen ja kilpailun tunnelman. Tässä Kansainvälisen Voimisteluliiton (FIG) järjestämässä tapahtumassa keskiössä on näytöskisailu, johon voivat osallistua kaikki voimistelua tai tanssia harrastavat ryhmät. Joka neljäs vuosi järjestettävä World Gym for Life -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Itävallan Dornbirnissä kesällä 2009.

Kokoa oma ryhmäsi ja lähde mukaan elämykselliseen World Gym for Life -tapahtumaan!

Seuraava World Gym for Life -tapahtuma on heinäkuussa 2025 Lissabonissa 
ma 21.7. saapuminen, ti 22.7. avajaiset, ke-pe harjoituksia, kisailuja, kaupunkilavaesityksiä, la 26.7. workshopeja, gaala, päätösjuhla, su 27.7. kotimatkalle

Word Gym for Life -tapahtumat:
22.-26.7.2025 Lissabon, Portugali 
2021 Lissabon, Portugali – peruttiin koronapandemian vuoksi
2017 Oslofjord, Norja (2076 osallistujaa)
2013 Kapkaupunki, Etelä-Afrikka (1405 osallistujaa)
2009 Dornbirn, Itävalta (1541 osallistujaa)

Näytöskisailu

Tapahtumaan ja näytöskisaan voi ottaa osaa jokainen voimistelua harrastava. Voimistelijoiden enimmäismäärää ei ole näytöskisassa rajattu, osallistua voi jopa kahden voimistelijan ryhmällä. Näytöskisassa kilpailualueen koko on 20×30 metriä. Musiikki, tyyli ja käytettävät välineet ja telineet ovat ryhmän itsensä valittavissa. Musiikkiesitys saa kestää korkeintaan viisi minuuttia.

Näytöskisailussa asiantuntijaryhmä arvioi esitykset arvokriteerien pohjalta. Kriteereissä kiinnitetään huomiota esityksen viihdyttävyyteen, omaperäisyyteen, vaihtelevuuteen, tekniikkaan, laatuun ja yleisvaikutelmaan. Esityksistä on mahdollista saada pronssi-, hopea- tai kultamaininta. Kultamaininnan saaneet pääsevät esiintymään Gym For Life -gaalaan, jossa yksi esiintyvistä ryhmistä palkitaan pokaalilla.

Haku