Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat » Muut kansainväliset voimistelutapahtumat
17.06.2021

Muut kansainväliset voimistelutapahtumat

Ihmisiä seisomassa stadionin edessä

6. Aasian Gymnaestrada 

Mongolian Voimisteluliitto järjestää Aasian Gymnaestradan 13.-15.9.2024 Ulaanbaatarissa Mongoliassa. Myös Suomen Voimisteluliiton jäsenseuroilla on mahdollisuus osallistua tähän harrastevoimistelutapahtumaan. Ryhmissä tulee olla minimissään 6 voimistelijaa. Esityksen kesto on maksimissaan 4 minuuttia. Ohjelmia voi olla kaksi.
Alustavat ilmoittautumiset 20.1. mennessä ja sitovat 20.4. mennessä. Ryhmät vastaavat itse osallistumisestaan. Liitto ei lähetä edustajaa tapahtumaan.
Ilmoittautumiset ja maksut kulkevat Voimisteluliiton kautta. Osallistujapassin hinta on n. 280 USD.
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: paivi.tamminen(at)voimistelu.fi

Viron GYMNAFEST

Viron Voimisteluliiton GYMNAFEST-tapahtuma kiinnosti myös suomalaisryhmiä! Joulukuussa käydyltä alustavalta kierrokselta videoiden perusteella jatkoon pääsivät Suomesta sekä Elisa Gymnastics (Kokooma) ja Mäntyharjun Virkistys (Lehdokit). Finaali kisataan lauantaina 13.1. Tartossa live-tapahtumana. Tsemppiä suomalaisryhmille finaaliin!
Lue lisää täältä (siirryt Viron Voimisteluliiton sivulle) 

***
Viron Voimisteluliitto järjestää GYMNAFEST-tapahtuman jo 26. kertaa. Nyt ensimmäistä kertaa tähän Gymnastics for All -festivaaliin kutsutaan mukaan myös kansainvälisiä voimistelu- ja tanssiryhmiä. Tapahtuman alustava kierros kisataan 2.12. (Paide, E-Piim Sports Hall, Viro) ja finaalikierros 13.1.2024 (Tarto, Tarton yliopisto, Viro). Kansainväliset ryhmät voivat osallistua alustavaan kierrokseen joko paikan päällä tai lähettämällä videon esityksestään. Finaalikierrokseen kaikkien tulee osallistua paikan päällä. Finalistit julkaistaan 8.12. mennessä. Alustavat ilmoittautumiset 29.10. ja sitovat 13.11.2023.
Jos kiinnostuit, pyydä lisätietoja: paivi.tamminen(at)voimistelu.fi

Ruotsin Gym for Life

Ruotsin Voimisteluliitto järjestää vuotuisen Gym for Life -tapahtumansa lauantaina 18.11.2023 Uppsalassa. Tapahtumaan kutsutaan ja toivotaan mukaan 1-3 ryhmää kustakin Pohjoismaasta. Tapahtuma perustuu kansainväliseen Gym for Life -konseptiin, jossa kisaillaan esitys- ja näytösohjelmin. Osallistuvat ryhmät saavat esityksestään arvioinnin, palautteen ja kulta-, hopea- tai pronssimaininnan. Osallistumisesta kiinnostuneita suomalaisryhmiä pyydetään ottamaan yhteyttä 2.10.2023 mennessä: paivi.tamminen(at)voimistelu.fi

Deutsches Turnfest 

Saksan Voimisteluliiton Deutsches Turnfest -tapahtuma järjestetään 28.5.  – 1.6.2025 (ke-su) Leipzigissä. 
Lue lisää: turnfest.de         
Tulossa lisätietoja!!
Turnfest pitää sisällään useita urheilulajeja ja runsaasti ohjelmaa. Nähtävää ja koettavaa on paljon. 
Suomesta Turnfest-tapahtumaan on osallistuttu mm. vuonna 2017, jolloin peräti 500 suomalaisvoimistelijaa matkasi Berliiniin. He esittivät tuolloin menestyksekkäästi koreografi Riikka Virkajärvi-Johnsonin Valkea lintu -kenttäohjelman. 

Festival del Sole Italiassa

Italian Riccionessa järjestetään nykyään joka kesä Festival del Sole -tapahtuma. Tähän aurinkoiseen ja kesäiseen tapahtumaan on parhaimmillaan osallistunut lähes 5000 voimistelijaa 20 eri maasta. Suomesta tapahtumaan on matkattu perinteisesti useamman sadan osallistujan voimin.
Seuraava Festival del Sole -tapahtuma on 30.6. – 5.7.2024. Lisätietoja löydät täältä.
Kokoa oma voimistelijajoukkosi ja suuntaa ihanan aurinkoiseen Italiaan voimistelun pariin esiintymään, liikkumaan ja tutustumaan uusiin ystäviin ympäri maailman.

Blume Gran Canaria 

Kansainvälinen Blume Gran Canaria on voimistelufestivaali, johon osallistuu vuosittain noin 200 kansainvälistä voimisteluryhmää. Tapahtumassa on esiintymismahdollisuuksia, työpajoja ja kilpailuja. Kilpailut (Tournaments) koskevat rytmistä voimistelua, kilpa-aerobicia, trampoliinivoimistelua ja TeamGymiä. Esiintymisten suhteen järjestäjät toivovat ryhmiltä 2–3 noin 10 minuutin mittaista esitystä. Esitykset esitetään ulkona n, 12×12 metrin kokoisella alueella. Seuraava tapahtuma on 26.11.-6.12.2024.
Blume Gran Canaria -festivaaliin suomalaiset voimistelijat ovat innolla lähteneet jo useamman vuoden ajan. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

 

Haku