Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat » Muut kansainväliset voimistelutapahtumat
17.06.2021

Muut kansainväliset voimistelutapahtumat

Ihmisiä seisomassa stadionin edessä

Deutsches Turnfest 

Saksan Voimisteluliiton Deutsches Turnfest -tapahtuma järjestetään 28.5.  – 1.6.2025 (ke-su) Leipzigissä. 
Lue lisää: turnfest.de         

Turnfest pitää sisällään useita urheilulajeja ja runsaasti ohjelmaa. Nähtävää ja koettavaa on paljon. 
Leipzigissä touko-kesäkuun vaihteessa 2025 järjestettävään Turnfest-tapahtumaan lähdetään esiintymään stadion gaalassa koreografi Hymy Larimo-Tullilan uudella kenttäohjelmalla. Uuden ohjelman opetuskurssit 14.9. Tikkurilassa ja 15.9. Seinäjoella. Alustavat ilmoittautumiset 30.9. ja sitovat ilmoittautumiset ja esiintymisasujen tilaukset 30.11. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: paivi.tamminen(at)voimistelu.fi

Festival del Sole Italiassa

Italian Riccionessa järjestetään nykyään joka kesä Festival del Sole -tapahtuma. Tähän aurinkoiseen ja kesäiseen tapahtumaan on parhaimmillaan osallistunut lähes 5000 voimistelijaa 20 eri maasta. Suomesta tapahtumaan on matkattu perinteisesti useamman sadan osallistujan voimin.
Seuraava Festival del Sole -tapahtuma on 30.6. – 5.7.2024. Lisätietoja löydät täältä.
Kokoa oma voimistelijajoukkosi ja suuntaa ihanan aurinkoiseen Italiaan voimistelun pariin esiintymään, liikkumaan ja tutustumaan uusiin ystäviin ympäri maailman.

Blume Gran Canaria 

Kansainvälinen Blume Gran Canaria on voimistelufestivaali, johon osallistuu vuosittain noin 200 kansainvälistä voimisteluryhmää. Tapahtumassa on esiintymismahdollisuuksia, työpajoja ja kilpailuja. Kilpailut (Tournaments) koskevat rytmistä voimistelua, kilpa-aerobicia, trampoliinivoimistelua ja TeamGymiä. Esiintymisten suhteen järjestäjät toivovat ryhmiltä 2–3 noin 10 minuutin mittaista esitystä. Esitykset esitetään ulkona n, 12×12 metrin kokoisella alueella. Seuraava tapahtuma on 26.11.-6.12.2024.
Blume Gran Canaria -festivaaliin suomalaiset voimistelijat ovat innolla lähteneet jo useamman vuoden ajan. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

 

Haku