Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat » Muut kansainväliset voimistelutapahtumat
17.06.21

Muut kansainväliset voimistelutapahtumat

Ihmisiä seisomassa stadionin edessä

Festival del Sole

Joka toinen kesä Italian Riccionessa järjestetään Festival del Sole. Tähän aurinkoiseen ja kesäiseen tapahtumaan osallistuu noin 5 000 voimistelijaa 20 eri maasta. Suomesta tapahtumaan on matkattu perinteisesti useamman sadan osallistujan voimin.

Seuraava Festival del Sole järjestetään 3.–8.7.2022. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

Kokoa oma voimistelijajoukkosi ja suuntaa ihanan aurinkoiseen Italiaan voimistelun pariin nauttimaan, liikkumaan ja tutustumaan uusiin ystäviin ympäri maailman.

Blume Gran Canaria

Kansainvälinen Blume Gran Canaria on voimistelufestivaali, johon osallistuu vuosittain noin 200 kansainvälistä voimisteluryhmää. Tapahtumassa on luvassa esiintymisiä, työpajoja ja kilpailuja. Kilpailut (Tournaments) koskevat rytmistä voimistelua, kilpa-aerobicia, trampoliinivoimistelua ja TeamGymiä. Esiintymisten suhteen järjestäjät toivovat ryhmiltä 2–3 noin 10 minuutin mittaista esitystä. Esitykset esitetään ulkona 12×12 metrin kokoisella alueella.

Blume Gran Canaria -festivaaliin suomalaiset voimistelijat ovat innolla lähteneet jo useamman vuoden ajan. Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

Deutsches Turnfest

Vuoden 2021 Turnfest Leipzigissa peruttiin koronapandemian vuoksi.

Uusi tapahtuma on työn alla.

Turnfest pitää sisällään useita urheilulajeja ja runsaasti ohjelmaa. Nähtävää ja koettavaa on paljon. Suomesta Turnfestiin on osallistuttu muun muassa vuonna 2017, jolloin 500 suomalaisvoimistelijaa matkasi Saksaan. He esittivät tuolloin varsin menestyksekkäästi Riikka Virkajärvi-Johnsonin Valkea lintu -kenttäohjelman.

 

Haku