Hyppää sisältöön
Home » Tapahtumat » Gymnaestrada
17.06.21

Gymnaestrada

Gymnaestrada Suomi 2022 logo

Esiintymiselämyksiä ja lajin huumaa – voimistelu yhdistää, liikuttaa ja ilahduttaa

Joka neljäs vuosi Suomessa järjestetään kotimainen voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada, joka kokoaa lajin harrastajat ja kilpailijat yhteen. Tuhansia voimistelijoita liikuttava suurtapahtuma levittäytyy kulloiseenkin isäntäkaupunkiin koko komeudessaan. Kaupunki valjastetaan voimistelulle. Voimistelun suurtapahtumilla on Suomessa vuosikymmenten mittainen perinne, jonka ilosanomaa halutaan jakaa tulevaisuudessakin.

Tapahtuma on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen elämys, joka antaa iloa ja yhdessäoloa. Tämä tapahtuma on jokaiselle, ikään, sukupuoleen ja taitotasoon katsomatta.

Kesällä 2022 voimistelun suurtapahtuma saapuu Tampereelle. Gymnaestrada Tampere 2022 järjestetään 9.–12.6.2022 ja sinne odotetaan jopa 12 000 osallistujaa sekä tuhansia katsojia päivittäin. Tampereen suurtapahtuma tullaan näkemään ja kokemaan muun muassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, Tampereen stadionilla, Keskustorilla sekä kansiareenalla. Luvassa on liikuttavia ja massiivisia voimistelunäytöksiä, kilpailuja, ohjelmia ja eri lajien kokeilumahdollisuuksia. Lisäksi luvassa on yllätyksellisiä uusia elementtejä. Tätä koko perheen elämyksellistä kesätapahtumaa ei kannata jättää väliin. Mukana menossa on koko voimisteluperhe aina harrastajista kilpavoimistelijoihin.

Gymnaestrada maskotti ja neljä nuorta tyttöä

Voimistelun suurtapahtumat:

2022 Gymnaestrada Tampere 2022, Tampere
2018 Voimistelun Suomi Gymnaestrada, Turku 
2013 Sun Lahti, Lahti
2006 Sun Svoli, Tampere
1996 SYKE 100, Helsinki

Haku