Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Kilpailut » Stara-tapahtuma

Stara-tapahtumat

Jännitystä ja yhteistä tsemppausta ennen kuin kuuluttaja toivottaa tervetulleeksi lavalle. Raikuvat aplodit ja ihka oikea mitali hienosta esityksestä. Lapselle esiintyminen on kokonaisvaltainen elämys, kipinä, josta parhaimmillaan syttyy elämän mittainen rakkaus lajiin.

Stara-tapahtuma on tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Staralle ovat tervetulleita ihan kaikki lajista tai harrastustaustasta riippumatta. 

Esiintymään voi tulla lajien valmisohjelmilla tai ryhmän kanssa suunnitellulla esityksellä  – yksin tai yhdessä. Stara-tapahtumiin voi osallistua niin voimisteluohjelmalla, liikesarjalla kuin tanssiesitykselläkin. Jokainen osallistuja saa arvilta kirjallisen palautteen sekä ihka oikean mitalin. Voimisteluliiton jäsenseurat järjestävät Stara-tapahtumia ympäri Suomea. 

Stara-lisenssi

Stara-tapahtuman osallistuja tarvitsee Stara-lisenssin. Lisenssi on mahdollista korottaa mikäli haluaa osallistua saman lisenssikauden aikana jonkin lajin kilpailuun.

Stara-tapahtuman arviointi

Stara-tapahtumissa palautetta antavat kokeneet valmentajat, ohjaajat tai Arvit. Arvi-koulutuksia järjestää Voimisteluliitto ja koulutukseen ilmoittaudutaan ETaikan kautta.

Arvi-koulutukseen tästä linkistä

Stara-tapahtuman järjestäjälle 

Stara-tapahtuman valmisohjelmat ja -sarjat

Lue lisää

Haku