Hyppää sisältöön

TeamGymin kilpailu- ja tuomaritoiminta

Kilpailu aloitetaan Stara-tapahtumasta ja kilpailupolku etenee 1.luokasta luokittain 1.-6.luokkiin. Kilpailuissa vaihtoehtona on myös ikäsarjoihin jaettu kilpaharrasteluokka.

Kansallinen kilpailujärjestelmä

TeamGymissä kilpaillaan luokkakilpailuissa, aluekilpailuissa ja TeamGym Cup -kilpailuissa. Lisäksi vuosittain kilpaillaan Suomen mestaruuksista aikuisten ja nuorten sarjoissa.

Lue lisää

Kansainväliset kilpailut

TeamGymissä kilpaillaan kansainvälisesti EM-kilpailuissa ja PM-kilpailuissa. EM-kilpailuissa kilpailevat aikuisten ja nuorten maajoukkueet kun taas PM-kilpailuihin osallistutaan seurajoukkueilla.

Lue lisää

TeamGymin tuomarointi

TeamGymin kilpailuissa arvioidaan kolmea osa-aluetta. Tuomaristo arvioi joukkueiden suoritusten vaikeutta, sommittelua ja suorituspuhtautta.

Lue lisää

Kilpailukalenteri

TeamGymin kilpailukalenterin löydät Kisanetistä ja tulokset Sport Event Systemsistä

Kisanetiin     Sport Event Systemsiin 

Tuomarikoulutusjärjestelmä

TeamGymin kansallinen tuomarijärjestelmä on kolmitasoinen (Arvi, II- ja III-taso). Korkeimman kansallisen tason tuomarit voivat kouluttautua myös Euroopan Voimisteluliiton kansainvälisiksi tuomareiksi (EG-Brevet).

TeamGymin tuomari- ja valmentajakoulutukset löydät koulutuskalenterista. Syksystä 2022 lähtien II-tason tuomarikoulutus (TK2) oikeuttaa tuomaroimaan 1.-3.lk ja kilpaharrasteluokan kilpailuissa. III-tason tuomarikoutus (TK3) oikeuttaa tuomaroimaan kaikissa luokkajärjestelmän kilpailuissa.

Koulutuskalenteri

 

TeamGymin tuomarit

Täältä löydät TeamGymin kansainväliset ja kansalliset tuomarit.

Tuomarilistat

Mitaleita tarjottimella

Arvokilpailuiden valintakriteerit

TeamGymin EM-kilpailut järjestetään parillisina vuosina. Kilpailut käydään maajoukkuekilpailuna. Valita EM-joukkueisiin (naiset, tytöt ja sekajoukkue) tapahtuu maajoukkueleirien perusteella. 

PM-kilpailut ovat seurajoukkuekilpailut, joihin voi osallistua jokaisesta maasta kaksi joukkuetta sarjaa kohden. Suomen edustajat ratkeavat kahden katsastuskilpailun perusteella.

Arvokilpailuiden valintakriteerit

 

Tuloshistoriaa

Tutustu TeamGymin Suomen mestareihin ja tuloshistoriaan!

Lue lisää

 

Haku