Hyppää sisältöön

TeamGymin valmennustoiminta

Suomen Voimisteluliiton TeamGymin valmennustoiminnan tavoitteena on kehittää ja ylläpitää suomalaista valmennusjärjestelmää, joka luo edellytykset kansainväliseen menestykseen.
TeamGym maajoukkueleirin tunnelmaa

TeamGymin valmennusjärjestelmä

Valmennusjärjestelmään kuuluu maajoukkuetoiminta sekä seurajoukkueille valmennusleirit alkupolkuleiristä SM-tasolle asti ja avoimet kilpaharrasteleirit.
Leiritoiminta toteutetaan Vierumäen urheiluopistolla.

Lue lisää

 

Me Voimistelussa – näin toimimme leireillä

SM-tason valmennusleirit 

SM-tason leiritys on Vierumäen urheiluopistolla tapahtuvaa valmennustoimintaa aikuisten ja nuorten SM-tason seurajoukkueille. Leiritykseen on avoin haku vuosittain.

Lue lisää

2.-4.lk valmennusleirit

Valmennusleirit ovat urheiluopistolla tapahtuvaa luokkatason (2., 3. ja 4.lk) mukaista kilpailevien seurajoukkueiden valmennustoimintaa. Leiritykseen on avoin haku vuosittain.

Lue lisää

Alkupolkuleirit

Alkupolkuleirit ovat koti- tai lähisalilla toteutettua lasten laadukasta leiritoimintaa Stara-1.luokan joukkueille. Leirihaku on auki koko ajan ja toteutus tilauskoulutuksena.  

Lue lisää

Kilpaharraste-leirit

Kilpaharraste-leirit ovat urheiluopistolla tapahtuvaa nuorten yli 12-vuotiaiden ja aikuisten (Masters) harrastetason valmennustoimintaa. Leirit ovat avoimia kaikille

Lue lisää

Leirien ohjeet ja käytänteet

Tutustu valmennusleirien yleisiin ohjeisiin, toimintatapoihin ja peruutusehtoihin.

Lue lisää

 

Haku valmennusjärjestelmään 

Tutustu valmennusleirihaun ajankohtiin ja käytäntöihin. 

Lue lisää

 

TeamGym trampetti tripla

Tutustu maajoukkuetoimintaan

TeamGymin maajoukkue kootaan seurajoukkueiden yksittäisistä voimistelijoista. Maajoukkueessa hiotaan heistä yhtenäinen joukkue kohti arvokilpailuja. 

Lue lisää

 

Haku