Hyppää sisältöön
Home » Ajankohtaista » Voimistelun strategia 2025

Voimistelun strategia 2025

Tervetuloa rakentamaan voimistelun tulevaisuutta! 

Vaikuta Voimistelun strategiatyöhön!

Kiitos! Saimme unelmien voimistelu sanapilveen yli 600 vastausta ja tämän jälkeen on strategiaa työstetty strategiapajassa 23.3. kevätkokouksen yhteydessä.

Nyt sinä pääset vaikuttamaan, mitä voimistelun mahdollisuuksia tulisi tulevalla strategiakaudella erityisesti vahvistaa.

 
Alla näet kaksi erillistä SWOT-työstöä voimistelun tulevaisuudesta. Ylempi on Voimisteluliiton hallituksen työstö ja alempi 23.3. työpajassa tehty jatkotyöstö.
 
Hallituksen työstö

Työpajassa 23.3. tehty työstöMentimeter-kysely

Miten sinä näet voimistelun mahdollisuudet, osallistu ja vaikuta vastaamalla Mentimeter-kyselyyn! 

 

Edellinen Mentimeter-kysely

Nykyisen strategian viimeinen vuosi on käynnissä ja nyt on aika suunnata katse tulevaisuuteen. On aika unelmoida: millainen on sinun unelmien voimistelusi? 
 
Kysymme Mentimeterissä mielipidettäsi: millä kolmella sanalla kuvailisit unelmiesi voimistelua? Vastaukset muodostavat reaaliajassa sanapilven (nähdäksesi vastaukset, sinun tulee hyväksyä sivun evästeet). Käy vastaamassa Mentissä! 

Yleistä strategiatyöstä

Strategiatyötä johtaa hallitus, joka on valinnut strategiaryhmän viemään prosessia eteenpäin. Ryhmään kuuluvat puheenjohtaja Mira Keränen, varapuheenjohtaja Salla Eklund, hallituksen jäsen Olli-Pekka Lintula, urheilijavaliokunnan puheenjohtaja Eetu Lahti sekä toimihenkilöistä Maria Laakso, Susanna Porola ja Tiina Saulila

Aikataulu

Strategiaa rakennetaan tämän vuoden aikana, se esitellään seuroille syyskokouksessa 16.11. Seinäjoella. Kevään aikana työstetään strategiaa ja osallistetaan voimisteluyhteisöä ja sidosryhmiä. Viimeiset työstöt ovat elokuussa. 
 
Tule mukaan vaikuttamaan voimistelun kehittämiseen ja uudistamiseen!
Tässä alla eri tilaisuuksia ja mahdollisuuksia kertoa oma näkemyksesi. 
 
Kaikille avoimet tilaisuudet
23.3. klo 13.00–14.45 Strategiaprosessin startti kevätkokouspäivänä livenä tai etänä. Ilmoittautuminen kevätkokousilmoittautumislomakkeessa. 

Puheenjohtaja Mira Keränen pitää huhtikuussa tilaisuuden Voimisteluliiton Instagram-tilillä (@voimistelu): 12.4. klo 19. (3.4. live on peruttu) Live kestää puoli tuntia. Tule mukaan kuulemaan ja kyselemään! 

 
Tulossa on kyselyitä, joihin kaikki pääsevät vastaamaan. Ensimmäinen unelmakysely on jo auki Mentimeterissä. 
 
Eri kohderyhmien tilaisuudet
Lisäksi järjestetään eri kohderyhmille tarkoitettuja tilaisuuksia. Tilaisuuksiin saa kutsun ko. työpajan kohderyhmään kuuluvat.
 
27.3. Huippuseuraverkoston workshop, Urhea
3.4. Huippu-urheilustrategia workshop: sidosryhmät + huippuseurat + valmennus, Helsinki
16.4. Lajien kehittämisryhmille huippu-urheiluun keskittyvä workshop, etä
29.5. Luottamusryhmien strategia workshop, etä
17.8. Soveltavan voimistelun verkosto
28.8. Seuratyöntekijöiden verkosto
 

Viestintä

Strategiaprosessista viestitään tällä sivulla, seuratiedotteessa, eri Facebook-sivuilla sekä Instagramissa. Pääasialliset kanavat ovat eri tilaisuuksien lisäksi tämä sivu sekä seuratiedote.
 
Lisätietoa
Jos strategiaprosessista herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä joko Susanna Porolaan tai Tiina Saulilaan (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)
 

Strategiaprosessiin liittyvät uutiset

Haku