Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Puheenjohtaja Mira Keränen, miksi on tärkeää osallistua strategiatyöhön?
17.04.2024

Puheenjohtaja Mira Keränen, miksi on tärkeää osallistua strategiatyöhön?

Strategia on meidän harjoitusohjelmamme, millä pääsemme huippusuoritukseen ja on tärkeää, että jokainen seura on mukana jakamassa omia näkemyksiään. Tarvitsemme erilaisten seurojen niin harraste- kuin kilpaseurojen, pienten ja suurten seurojen näkemyksiä.

Strategian työstäminen on toiminnan tärkein osuus, koska se ohjaa kaikkea sitä, mitä teemme tulevaisuudessa. Strategia määrittelee, miten jaamme resursseja. Esimerkiksi nykyinen strategia on keskittynyt lasten voimisteluun. Nyt siirrymme rullaavaan strategiaan, mikä tulee vaikuttamaan toimintamme painopisteisiin ja esimerkiksi siihen, miten tulemme tekemään seurojen kanssa yhteistyössä, mitä liitto tekee ja mitä seurat tekevät. Roolijakoa liiton ja seurojen välillä tullaan selkeyttämään, varsinkin kun meidän resursseihimme tulee muutoksia. On tärkeää käydä tätä keskustelua yhdessä.

Nyt on paikka vaikuttaa!

Strategia vaikuttaa kaikkiin meidän harrastajiimme ja huippu-urheilijoihin sekä jokaiseen, joka tekee töitä voimistelun parissa. Hallituksessa emme tietenkään tiedä kaikkea, vaan kentältä pitää tulla signaalia, mitä seurat toivovat tulevaisuudelta.

Tulevat työpajat ja niihin ilmoittautumisen löydät strategian verkkosivuilta. 

Videolla Miraa haastattelee voimistelun kehittäjä Nea Vallin. 

 

Haku