Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Etsimme vastuullisuustyöstä kiinnostunutta harjoittelijaa
30.04.2024

Etsimme vastuullisuustyöstä kiinnostunutta harjoittelijaa

Voimisteluliitto on tehnyt monimuotoista vastuullisuustyötä useamman vuoden ajan. Päivitämme ja uudistamme vastuullisuusohjelmaamme vuosille 2025-2028 ja etsimme nyt harjoittelijaa tekemään päivityksen koostamis- ja kirjoitustyötä. Työhön sisältyy myös Voimisteluliiton hiilijalanjäljen laskeminen. Harjoittelujakson pituus on kolme kuukautta ajoittuen ensisijaisesti elo-lokakuulle.

Tehtävä vaatii kiinnostusta liikunnan ja urheilun vastuullisuustyöstä, erinomaista suomen kielen osaamista ja hyvää kirjoitustaitoa, hyviä tiedonhakutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Harjoittelu on palkallinen ja kestoltaan 3kk. Työtä on mahdollisuus tehdä joko täydellä työajalla (37,5 h/viikko) tai osa-aikaisesti (minimissään 50% työaika); työtehtävät tarkennetaan sovittavan työajan mukaisesti. Harjoittelijapalkka on 37,5 h/viikko työajalla 1670€/kk. Harjoittelujakso sijoittuu ajalle elo-lokakuu/marraskuu. Työpiste on Voimisteluliiton toimistolla Helsingin Pitäjänmäellä, mutta työtä voi tehdä joustavasti etätyönä. Työ vaatii mahdollisuutta matkustaa Helsinkiin satunnaisesti tarpeen mukaan.

Riippuen opintoalasta työn tuotosta on mahdollista hyödyntää opinnäytetyöksi, pro graduksi tai muutoin osaksi opintoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae harjoittelijaksi 26.5. mennessä laittamalla vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostitse kehitysjohtaja Heli Pekkalalle (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi) . Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Pekkala, soittoajat 7.5. klo 8.30-10.00 ja 13.5. klo 15.00-17.00 tai sähköpostitse. 

Suomen Voimisteluliittoon kuuluu 330 seuraa, joissa liikkuu yhteensä noin 120 000 sentä. 
Voimisteluliitolla on myös vahva kouluttajan rooli: noin 5000 ohjaajaa, valmentajaa ja seurajohdon edustajaa osallistuu Voimisteluliiton koulutuksiin vuosittain. 

Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa yhdeksässä eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, tanssillisessa voimistelussa, TeamGymissä ja trampoliinivoimistelussa sekä tanssissa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Voimistelu liikuttaa! 

Haku