Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vuoden 2025 voimistelun yhteiset SM-kilpailut järjestetään Oulussa
24.04.2024

Vuoden 2025 voimistelun yhteiset SM-kilpailut järjestetään Oulussa

Oulun Pyrintö järjestää lajien yhteiset SM-kilpailut 2.-4.5.2025 Oulussa

SM-titteleistä kilpaillaan Oulussa kaikissa voimistelun kansainvälistä toimintaa sisältävissä lajeissa eli akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten ja naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä ja Trampoliinivoimistelussa. Kilpailut järjestetään upeissa puitteissa Ouluhallissa.

”Oulun Pyrinnöllä on kokemusta isojen kilpailutapahtumien järjestelyissä mm. vuoden 2023 Voimistelupäivät, telinevoimisten SM-kilpailut 2024 sekä yleisurheilun iso Motonet GP-kilpailujen osalta. Yhteistyö seuran kanssa on jo valmisteluvaiheessa ollut hyvää ja odotamme innolla millaiset kilpailut Oulun Pyrintö Voimistelun SM-kilpailujen osalta tulee järjestämään” kommentoi Voimisteluliitossa kilpailuista vastaava toimihenkilö Tiina Koljander.

”Hienoa että voimistelun kaikkien lajien Suomen mestaruudet ratkotaan vuonna 2025 Oulussa. Oulu on eläväinen ja omaleimainen tapahtumakaupunki ja olemme iloisia, että saamme tuoda voimistelun kaikki lajit Ouluhallin upeisiin puitteisiin ja tarjota unohtumattoman kisaelämyksen SM-kilpailuiden arvon mukaisesti. SM-kilpailuissa keskiössä on suomalainen huippu-urheilu, sen kirkkaimmat tähdet ja tulevaisuuden nuoret lupaukset. Vuoden 2025 tapahtumat ovat Oulussa matka kohti Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunki vuotta 2026. SM-kilpailut 2025 tulevat näyttämään, että voimistelu ja urheilu on kulttuuria, se on elämäntapa ja intohimo, hurmosta kaikilla aisteilla”, hehkuttaa Oulun Pyrinnön toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo.

Kuvassa vuoden 2023 yhteisen SM-kilpailujen miesten 6-ottelun voittaja Oskar Kirmes (kuva Milla Vahtila).

Haku