Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Emmi Piiroinen kuudes rytmisen voimistelun maailmancupin finaalissa Tashkentissä
28.04.2024

Emmi Piiroinen kuudes rytmisen voimistelun maailmancupin finaalissa Tashkentissä

Rytmisen voimistelun maailmancupkilpailut on voimisteltu päätökseen Tashkentissä, Uzbekistanissa. Finaalissa nähtiin yksi suomalaissuoritus, kun Emmi Piiroinen voimisteli vannefinaalissa.

Emmi Piiroinen (Olarin Voimistelijat) onnistui tänään parantamaan sijoitustaan vanteella. Piiroinen ylsi sunnuntaina vanneohjelmallaan sijalle 6, pistein 31,70. Perjantain karsintakilpailussa hän oli sarjan kahdeksas, pistein 32,80. Finaalissa sarjaan osallistui kahdeksan voimistelijaa.

”Tänään oli vannefinaali ja oli aivan mahtavaa päästä kisaamaan maailmaan huippujen kanssa. Ohjelmaan ei sattunut isompia virheitä, mutta parannettavaa jäi. Tänään pisteet riittivät 6 sijaan, johon voidaan olla tyytyväisiä. Haluan kiittää valmentajaani Larisaa sekä muuta valmennustiimiä, sekä tukijoukkoja. Nyt katse eteenpäin”, Emmi Piiroinen kommentoi onnellisena finaalipäivää.

Viimeinen maailmancupin osakilpailu käydään Milanossa Italiassa 21.-23.6.2024. Ennen sitä kilpaillaan Euroopan mestaruuksista: Rytmisen voimistelun EM-kilpailut järjestetään 22.-26.5.2024 Unkarin Budapestissa, lue lisää kilpailujen verkkosivuilta >>

Lisätietoja kilpailusta ja tulokset löydät kilpailun verkkosivuilta >>

Tulokset (finaali)

Vanne

1. Takhmina Ikromova UZB 35,50

2. Darja Varfolomeev GER 35,30

3. Boryana Kaleyn BUL 34,75

6. Emmi Piiroinen FIN 31,70

Haku