Kirjaudu seurasivuille

På svenska  In English   Suurenna tekstin kokoa Pienennä tekstin kokoa Tulostettava versio

Keravan Naisvoimistelijat etsii toiminnanjohtajaa

15.6.2011

 
Keravan Naisvoimistelijat KNV ry on vuonna 1937 perustettu Suomen Voimisteluliittoon kuuluva urheiluseura. Jäsenmäärämme on noin 1500 henkilöä, joista hieman yli puolet aikuisjäseniä. Seuramme tarjoaa eri ikäisille suunnattua monipuolista harrasteliikuntaa sekä kilpailutoimintaa joukkuevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, kilpa-aerobicissa ja showtanssissa. Meille on myönnetty laadukkaasta toiminnastamme sekä Sinetti- että Priima laatusertifikaatit.
 
Etsimme nyt iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme  seuran ensimmäistä päätoimista työntekijää

Toiminnanjohtajaa

kehittämään ja toteuttamaan toimintaamme yhdessä seurajohdon kanssa. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu mm. jäsenrekisterin ylläpito, jäsenpalvelu, valmennusryhmien käytännön asioiden hoitaminen ja muut seuran operatiiviset toimistotehtävät sekä seuran sidosryhmäyhteistyö.
 
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä kiinnostusta liikuntaan. Järjestö- tai seuratoiminnan tuntemus on etu. Tehtävän hoitaminen edellyttää  yleisimpien toimisto-ohjelmien (word, excel) tuntemista.
 
Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa) ja  toistaiseksi voimassa oleva.  Työaika on joustava sisältäen myös jonkin verran iltatyötä.
 
Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksineen 30.6.2011 mennessä osoitteeseen
keravannaisvoimistelijat(a)gmail.com.  Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja
Tarja Hammarberg 040-719 7407 (iltaisin) tai tarja.hammarberg(a)kolumbus.fi