Voimistelukoulu 

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukouluryhmiin voi osallistua sukupuolesta riippumatta kaikki 3-12-vuotiaat lapset.

Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä jokaisella lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin niin kilpalajin pariin kuin esim. voimistelun, tanssin tai Freegymin harrasteryhmään. 

Lajeihin voi tutustua voimistelulajien sivuilla

Löydä lähin voimistelukouluryhmä Voimistelukoulukonsepti

Suomen Voimisteluliitto on ottanut käyttöön voimistelukoulukonseptin vuonna 2017 ja sen voivat ottaa käyttöön kaikki laatuseurat hankkimalla voimistelukoululisenssin. Voimisteluliiton päätavoite on lisätä konseptin avulla seurojen lasten toiminnan laatua ja ohjaajien osaamista. 

Lue lisää konseptista.

Voimistelukoulun materiaalit

Voimisteluseurat voivat ladata Voimistelukoulun logon ja muita materiaaleja materiaalipankista. Myös Voimisteluklubista voi etsiä ideoita lasten voimistelun ohjaamiseen. Sieltä löytyy mm. Voimistelukoulun ohjaajan oppaan sähköinen versio.

Voimistelukoulun passit ja ohjaajan oppaat ovat tilattavissa Voimisteluliitosta tämän linkin kautta.

 

Voimistelukoulukoulutukset

Lasten ja nuorten ohjaajakoulutus alkaa Voimistelukoulu -koulutuksista. Ne ovat pohja myös lajivalmentajien osaamisen kehittämiselle. Lue lisää täältä.

Lasten ja nuorten laatuseura

Kiinnostaako laatuseuratoiminta ja voimistelukoulukonsepti? Lue lisää lasten ja nuorten laatuseuratoiminnasta.


Voimistelukoulun logo