Kuva: Milla Vahtila

Etsitkö hyvää oloa, terveyttä ja ystäviä?

Voimisteluseurassa liikkumalla olet osa Suomen suurinta terveysliikuntaketjua. Löydä lähin seurasi, joka tarjoaa juuri sinulle sopivia tunteja Löydä seura-sivuiltamme.

 

Miksi mukaan?

Kirkkaampi mieli. Vapaammin kulkeva hengitys. Hyvää seuraa, paremmat vatsalihakset, kepeämpi kipuaminen portaissa.

Hyväksi havaittu hikijumppa, josta lähdet jokaisen kerran hymyssä suin. Jo päättyneen kilpailu-uran jälkeen elpynyt rakkaus voimisteluun tai aivan uusi ja hurmaava lajituttavuus.

 

Voimisteluseurojen tarjoamat tunnit

Ryhmäliikuntatunneilla sykettä ja mieltä kohottaa musiikkiin virtaava liike, lähiseuran loistava luottojumppa tai nivelille hellivä vesiliikunta. Voimisteluseurojen tarjoamat tunnit ja tuntisisällöt vaihtelevat kuntojumpasta muokkaukseen, kahvakuulaan, venyttelyyn ja Zumbaan®. Tarjolla on Tehotreeniä, kehonhuoltoa ja tanssitreeniä monessa muodossa.

Yleisön eteen voi päästä vaikkapa tanssin tai tanssillisen voimistelun aikuisten ryhmissä. Itsensä voi haastaa myös aikuisille suunnatuissa voimistelun eri lajien alkeisryhmissä. Jos et ole koskaan kokeillut esimerkiksi trampoliinivoimistelua, tee keskivartalon lihaksillesi ja ehkä myös nauruhermoillesi palvelus ja lähde mukaan! 

Ikääntyvän keholle ja mielelle liikuntaa on tarjolla voimisteluseuroissa muun muassa Ikiliike-tunneilla. 

 

Pysy ajantasalla - seuraa voimistelua Facebookissa