Hyppää sisältöön

Tanssitreeni

Tanssitreeni on helppo ja hauska ryhmäliikuntatunti, joka sopii musiikin ystäville ja niille, jotka rakastavat kaikenlaista tanssia. Tanssitreeni tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden, jossa eri tanssityylit tulevat tutuksi ja kestävyyskunto ja liikehallinta kehittyvät kuin huomaamatta.

Tanssitreeni sopii heille, jotka nauttivat koreografioista ja musiikin tahtiin liikkumisesta. Olipa mielilajisi sitten salsa, zumba tai lavatanssit, seuroilta löytyy laajasti tarjontaa eri tanssilajien saralta. Tule mukaan kokeilemaan eri tanssilajeja ja löydä omasi!

 

Ryhmäliikuntatunti -Tanssitreeni

FlowGymnastics

FlowGymnastics on aikuisten voimisteluliikunnan muoto, joka perustuu tanssilliseen voimisteluun. Voimistelusta tutut, monipuoliset liikkeet on muokattu mukavaan ja mielenkiintoiseen muotoon haastetta unohtamatta. Keskivartalosta lähtevä, virtaava liiketekniikka kehittää tehokkaasti koko vartalon hallintaa ja rangan liikkuvuutta. Ryhti kohenee ja hartiaseutu rentoutuu.

Mitä tunneilla tehdään?

FlowGymnastics-tunneilla lähdetään liikkeelle kehon lämmittelyllä ja mielen virittelyllä. Koko keho houkutellaan mukaan vähitellen suurilla liikeradoilla, liikkuvilla kävely- ja askelyhdistelmillä käsiä unohtamatta. Kaiken lähtökohtana on lantion, rangan ja hartiaseudun vahva, mutta hallittu liike. Myös lihaskuntoa ja joustavuutta kehitetään lajinomaisesti. Nautinnollinen musiikki siivittää jumppaajat tunnelmasta toiseen.

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Haku