Hyppää sisältöön

Tehotreeni

Tehotreeni-tunnit ovat kohtuullisen raskaita ryhmäliikuntatunteja, jotka kehittävät monipuolisesti kuntoa ja vahvistavat kehoa. Tunnit sopivat aktiiviliikkujille ja jonkin verran treenanneille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta ja itsensä haastamisesta. Tehotreeniin kuuluu mm. kahvakuulatunnit, HIIT-treeni ja circuit.

Aikuiset jumo

Kahvakuula

Kahvakuula on monipuolinen ja tehokas harjoitusmuoto, joka parantaa lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Hyvässä ohjauksessa teet kahvakuulaliikkeet oikein ja kohennat kuntoasi turvallisesti. 

HIIT

HIIT – High Intensity Interval Training – on nimensä mukaan kovatehoista intervalliharjoittelua, jonka tavoitteena on parantaa kestävyyskuntoa ja tehostaa rasvanpolttoa. HIIT-treeni koostuu lyhyistä mutta rankoista työosiosta ja aktiivisista palautusjaksoista, ja sen edut perustuvat juuri treenitehon vaihteluun.

Circuit

Circuit-tunnilla eli kiertoharjoittelussa treenataan porukassa niin, että yhtä liikettä tehdään tietty aika, ja sen jälkeen siirrytään seuraavaan treenipisteeseen. Circuitissa voi olla mukana sekä kestävyyttä että lihaskuntoa kohentavia liikkeitä joko erilaisilla välineillä tai pelkällä oman kehon painolla. Liikkeitä on helppo muokata itselleen sopiviksi, ja niinpä kiertoharjoittelu sopii hyvin ihan kaikille.

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Haku