Hyppää sisältöön

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnit ovat rauhallisia tunteja, joissa keskitytään liikkuvuuteen, kehon linjauksiin ja tukilihaksiin. Tavoitteena on rauhoittaa mieli ja keho arjen kiireiden keskellä. Kehonhuoltotunneista on hyvä aloittaa jumppaharrastus. Tunti sopii myös aktiiviliikkujille palauttavaksi harjoitteeksi. 

Kehonhuoltotunneilla saa apua istumatyön ja tietokoneen ääressä työskentelyn ongelmiin ja liikkuvuuden paranemiseen. Tule mukaan poistamaan niska-hartiaseudun jumeja ja treenaamaan vaikka spagaattia! Kehonhuoltotunteihin kuuluu mm. jooga ja pilates.

Ryhmäliikuntatunti kehonhuolto

Jooga

Jooga on ikivanha mielen ja kehon harjoitusmuoto, joka kehittää liikkuvuutta, kehonhallintaa ja lihaskuntoa mutta auttaa myös rauhoittumaan, vähentää stressiä ja parantaa hengitystekniikkaa. Tyylisuuntauksia on nykyään laidasta laitaan, ja kokeilemalla löydät helpoiten itselleen sopivimman joogalajin.

Pilates

Pilates on harjoittelumenetelmä, jossa keskitytään keskivartalon lihasten vahvistamiseen, kehon linjauksiin ja ryhtiin, kehonhallintaan ja hengitykseen. Pilatesharjoittelu auttaa ehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön vammoja ja kohentaa kehontuntemusta.

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Haku