Hyppää sisältöön
Home » Harrastustoiminta » Harrastus aikuisille ja ikääntyville » Aikuisten ja ikääntyvien harrastustoiminta – Ikiliike

Ikiliike

Ikiliike on Voimisteluliiton ja voimisteluseurojen ikääntyvien liikunnan nimike. Kaikkiaan suomalaiset voimisteluseurat liikuttavat niun 10 000 yli 65-vuotiasta ympäri Suomen! Ikiliikkeen tavoite on liikuttaa yhä useampia ikääntyviä eri tavoin ja pitää hauskaa liikkuen hyvässä seurassa, sekä kouluttaa lisää ikääntyvien liikunnanohjaajia ja -osaajia.

Ikiliike-ryhmät ovat aina ohjattuja. Ohjaajan ammattitaitoisella opastuksella kaikki pääsevät liikkumaan varmasti itselleen sopivalla tavalla. Ikiliikkeen tunneilla voimistellaan hyvällä porukalla kohti hyvää oloa. Voimisteluseurojen seniorien jumppatarjonta on monipuolista sisältäen muun muassa perusjumppaa, kuntopiiriä, venyttelyä, tuolijumppaa, tanssia, telinevoimistelua ja vesijumppaa.

Liikkuja on aina parhaassa iässä

Ikääntyvän keholle ja mielelle liikunta on mitä parhain piriste arkeen! Voimisteluseurojen ikääntyvien jumpissa pidetään huolta siitä, että jokainen voi vahvistaa toimintakykyään omien tavoitteiden ja voimien mukaan keskittyen esimerkiksi lihasvoimaan, tasapainoon tai kestävyyteen. Myös aivot saavat jumppaa kunto-, kehonhuolto- tai tanssitunnilla. Osallistuminen ei vaadi akrobaatin taitoja, vaan tunnit aloitetaan yksilölähtöisesti pienestä ja kevyestä liikkeestä. Toisaalta voidaan myös nostaa hikeä pintaan kunnolla, jos siltä tuntuu. Jumpasta on iloa ja hyötyä kaikille – voimistelu liikuttaa monin eri tavoin ja tavoittein!

Ryhmäliikuntatunti ikääntyneille

Liikunta ja seuratoiminta virkistää

Liikkuminen seuroissa tarjoaa ikääntyville kuntoilun lisäksi myös hyviä yhdessäolon ja toimimisen mahdollisuuksia. Jumppatunnilta voi löytää ystäviä tai innostua lähtemään mukaan seuran toimintaann. Voimisteluseurat tarjoavat ikääntyneille sekä satunnaisia että pitkäaikaisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia esimerkiksi kampanjoissa ja tapahtumissa, tuntien toteutuksissa ja seurajohdon tehtävissä.

Löydä lähin seura

Voimisteluseurat lähelläsi tarjoavat laadukkaita, edullisia ja monipuolisia tunteja voimistelun, tanssin ja ryhmäliikunnan parissa!

Löydä seura

Haku