Hyppää sisältöön
Home » Voimisteluviikko

Voimisteluviikko

Starttaa kevät vauhdikkaasti Voimisteluviikolla! Voimisteluviikosta saatte seurallenne vauhdikkaan ja helpon startin uuteen kauteen Voimisteluliiton tuella. Luvassa on tuttuun tapaan valmiita materiaaleja ja ideoita joita voitte seurassanne hyödyntää. Tältä sivulta löydät vinkkejä ja markkinointimateriaalia Voimisteluviikon järjestämiseen seurassasi. 

Voimisteluviikkoa vietetään 9.1.-15.1.2023

Voimisteluliitto tuottaa seuroille valmiit markkinointimateriaalit hyödynnettäväksi eri kanavissa. Materiaalit tuodaan noin kuukausi ennen kampanjan alkua seurojen kuvapankkiin

Seurojen kuvapankkiin

Päivitä seurasi tiedot Hoikaan!

Kaikki Voimisteluliiton tekemä markkinointi ohjaa kävijöitä ”löydä seura”-hakemistoon. Siksi on erittäin tärkeää, että jokaisen seuran tiedot löytyvät hakukoneesta. Tarkistathan viimeistään nyt, että seuran tiedot löytyvät. Ohjeet tietojen päivittämiseen löytyvät täältä

Miten sinun seurasi viettää Voimisteluviikkoa? 

Voimisteluliitto rohkaisee seuroja miettimään ja keksimään tapoja tuoda seuran omaa toimintaa esille. Voisiko sinun seurasi esitellä toimintaansa lähialueen kauppakeskuksessa tai vaikka koululla? Järjestättekö ilmaistunteja tai jaatteko Kaveri mukaan tunnille -lipukkeita? Kannattaa miettiä myös, miten Voimisteluviikolla järjesteyssä tilaisuudessa tavatun potentiaalisen uuden harrastajan saa siirtymään vakiokävijäksi – jaatteko esimerkiksi flyereita tai onko kiinnostuneilla mahdollisuus ilmaiseen kokeilutuntiin? Tai onko tilaisuudessa paikalla ohjaaja, joka osaa esitella seuran toimintaa tarkemmin?

Nainen ryhmäliikuntatunnilla

Voimistelun viestijöiden oma Facebook -ryhmä

Jaa omat vinkkisi Voimisteluviikon järjestämiseen tai kysy muiden seurojen ideoita Voimistelun viestijät nimisessä FB-ryhmässä!

Haku