Hyppää sisältöön
Home » Kilpailutoiminta » Voimistelun kilpalajit » TeamGym » Kilpailu- ja tuomaritoiminta » North United, Oulun Pyrintö ja Taipumattomat

North United, Oulun pyrintö ja Taipumattomat

 

Joukkueen historia

Oulun ja Rovaniemen seurat kisasivat edeltävät nuorten SM-kisat omien seurojen joukkueilla. Kisojen jälkeen kuitenkin molemmissa seuroissa oli liian vähän voimistelijoita kisajoukkueeseen loukkaantumisten ja lopettamisen seurauksena. Oulun ja Rovaniemen valmentajat olivat yhteydessä toisiinsa ja päätimme muodostaa yhdistelmä joukkueen, josta molemmat seurat olivat hyvin innoissaan. Yhdistelmä joukkue on aloitettu heti 2021 vuoden SM-kisojen jälkeen ja joukkue on leiriellyt ahkerasti viimeisen kuuden kuukauden ajan.

Kilpailumenestys

Yhdistelmä joukkueen kokoonpanolla joukkue on kisannut kolmet kisat. Joukkue kisasi JPM-katsastuksissa tavoitteena JPM-kisoihin paikan ansaitseminen. Katsastuksissa joukkue sijoittui kolmannelle ja ensimmäiselle sijalle ansaiten itselleen 2. paikan JPM-kisoihin Tanskaan. Joukkue kisasivat ensimmäisen kansainvälisen kisansa Tanskassa JPM-kisoissa ja sijoittui yhdeksännelle sijalle.

Joukkueen jäsenet ja kilpailunumerot

4 Malla Roivainen
7 Elina Repola
8 Selina Hiekkaranta
10 Pihla Kortesalmi
11 Ilona Ylitapio
12 Pihla Pietilä
15 Aina Kääriäinen
16 Viena Nissilä
17 Iiris Närhi
18 Saga Saarenheimo

Valmentajat

Sanni Hiekkaranta, Saara Nokkonen, Laura Inkeröinen ja Helmi Leppänen

Vapaaohjelman koreografi

Ida Sinda

 

Haku