Liikkuja on aina parhaassa iässä!

Ikääntyvän keholle ja mielelle liikunta on mitä parhain arjen innostaja. Voimisteluseurojen ikääntyvien jumpissa pidetään huolta, että jokainen seniori voi vahvistaa lihasvoimaa, tasapainoa ja kestävyyttä omien voimiensa mukaan. Voimistelu ei vaadi akrobaatin taitoja tai villejä pyörähdyksiä jumppasaleilla, vaan tunnit voivat alkaa pienestä liikkeestä ja kevyestä kävelystä. Kokeneemmat jumppakonkarit voivat toki testailla voimiaan hurjemmassakin pyörityksessä.

 Jumpasta on iloa ja hyötyä kaikille – voimistelu liikuttaa monin eri tavoin ja tavoittein. Voimistelu pitää sinutkin liikkeessä ja mielen virkeänä! Löydä lähin seurasi, joka tarjoaa sinua kiinnostavaa liikuntaa - edullisesti, lähellä ja hyvässä seurassa.

 

Hyvinvointia, liikuntaa ja yhdessäoloa

Seuratoiminta tarjoaa ikääntyville liikunnan lisäksi myös yhdessäolon ja toimimisen mahdollisuuksia. Kokemus ja osaaminen ovat valttia, kun seuran tehtävät etsivät tekijöitä. Erilaiset toimitsijatehtävät tapahtumissa ja kampanjoissa, vapaaehtoistyö viikoittaisten harjoitusten toteutuksen tukena sekä roolit seurajohdossa tarjoavat mahdollisuuksia joko satunnaiseen tai tiiviiseen vapaaehtoistyöhön. 

Ota yhteyttä lähiseuraan ja löydä itsellesi sopiva tehtävä!

 

Suomen voimistelijoita yli 50-vuotiaiden kansainvälisessä Golden Age -suurtapahtumassa Ranskan Toulousessa kesällä 2014.