Liikkuja on aina parhaassa iässä!

Ikääntyvän keholle ja mielelle liikunta on mitä parhain piriste arkeen! Voimisteluseurojen ikääntyvien jumpissa pidetään huolta siitä, että jokainen voi vahvistaa lihasvoimaansa, tasapainoaan ja kestävyyttään omien voimiensa mukaan. Myös aivot saavat jumppaa kunto-, kehonhuolto- tai tanssitunnilla. Osallistuminen ei vaadi akrobaatin taitoja tai haastavien koreografioiden haltuunottoa, vaan tunnit voidaan aloittaa pienestä ja kevyestä liikkeestä. Toisaalta voidaan myös nostaa hikeä pintaan kunnolla, jos siltä tuntuu. Jumpasta on iloa ja hyötyä kaikille – voimistelu liikuttaa monin eri tavoin ja tavoittein!

 Tiedustele ikääntyville suunnattua liikuntatarjontaa itseäsi lähinnä olevalta voimisteluseuralta! Löydä lähin seurasi, joka tarjoaa sinua kiinnostavaa liikuntaa - edullisesti, lähellä ja hyvässä seurassa.

 

Hyvinvointia, liikuntaa ja yhdessäoloa

Seuratoiminta tarjoaa ikääntyville liikunnan lisäksi myös yhdessäolon ja toimimisen mahdollisuuksia. Kokemus ja osaaminen ovat valttia, kun seuran tehtävät etsivät tekijöitä. Erilaiset toimitsijatehtävät tapahtumissa ja kampanjoissa, vapaaehtoistyö viikoittaisten harjoitusten toteutuksen tukena sekä roolit seurajohdossa tarjoavat mahdollisuuksia joko satunnaiseen tai tiiviiseen vapaaehtoistyöhön. 

Ota yhteyttä lähiseuraan ja löydä itsellesi sopiva tehtävä!

 

Kuva: Milla Vahtila